Sabahattin Önkibar 'Bahçeli’nin oynadığı Ahmet Türk tiyatrosu'nu yazdı

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, "Meğer Bahçeli’nin Ahmet Türk şevkati tiyatroymuş!" diye yazdı. Bugünkü köşesinde 'Bahçeli’nin oynadığı Ahmet Türk tiyatrosu' başlıklı yazı kaleme alan Önkibar, yazısında, "Meğer Bahçeli’nin, “Ahmet bey hasta, hapiste olmamalı” beyanı Güneydoğulu Kürt seçmene şirin görünmek içinmiş!" ifadelerini kullandı.

Sabahattin Önkibar 'Bahçeli’nin oynadığı Ahmet Türk tiyatrosu'nu yazdı

Önkibar şunları belirtti:

Meğer Bahçeli’nin Ahmet Türk şevkati tiyatroymuş!

Meğer Bahçeli’nin, “Ahmet bey hasta, hapiste olmamalı” beyanı Güneydoğulu Kürt seçmene şirin görünmek içinmiş!

Meğer Bahçeli referandumda ‘evet’ demeyi düşünüp de partisi ve kendisi sebebiyle ‘hayır’a yönelen Kürtlere sempatik görünmek için o sözleri etmiş!

Tesadüf değilmiş, Bahçeli’nin Ahmet Türk’ü birden sahiplenip öpmesi ve Adli Tıp’ın sağlamdır raporuna rağmen Türk hakkında tahliye kararı verilmesi!

İktidarın yaptırdığı birkaç ankette Bahçeli’nin ‘evet’ cephesine katılmasıyla ılımlı Kürtlerin ‘hayır’a kaçışı görülünce hemen bu senaryo uygulanmış!

Çok ciddi bir kaynaktan dinlediğim bu hadise eğer uydurma değilse Bahçeli’nin düştüğü dramatik hâl acınasıdır.

Diyeceksiniz ki ama aynı Bahçeli Barzani’ye karşı çıktı... Doğru ama evet demekten vazgeçmedi ve Barzani ile beraber hâlâ evet için çalışıyorlar... Dahası, dinlediğime göre Bahçeli’nin Barzani’yi eleştirmesi siyaset zirvelerini çok çok kızdırmış ki Bahçeli onu telafi etme adına Almanya ve Hollanda mesajlarını vermiş!

Bahçeli’nin Ahmet Türk’e gösterdiği hassasiyet gerçekten sağlık adına yani insani olsaydı, karaciğer nakli yaptıran eski ülkücü Yaşar Okuyan’a da bir geçmiş olsun derdi değil mi? Öyle ya biri hala PKK bölge önderi, diğeri muhalif olsa da sonuçta bir vatansever ve gerçekten ciddi hasta!

ulusalkanal.com.tr

mhp devlet bahçeli ahmet türk