İstanbul'da bir suikast daha! Başından tek kurşunla...

İstanbul'da 3 kişinin ölümüne neden olan uyuşturucu suikastlerine bir yenisi daha eklendi. Uyuşturucu satıcısı olduğu belirtilen Mehmet Paksoy, Sultangazi'de başından tek kurşunla vurularak öldürüldü.

İstanbul'da bir suikast daha! Başından tek kurşunla...

İstanbulSarıyer ve Nişantaşı'nda 3 kişinin hayatını kaybettiği uyuşturucu suikastlerinin ardından bir infaz daha yaşandı.

Uyuşturucu satıcısı olduğu belirtilen Mehmet Paksoy, Sultangazi Hacıbektaş Kent Ormanı’nda ölü olarak bulundu.

Polis ekipleri Paksoy'un başından tek kurşunla vurulurak öldürüldüğünü tespit etti. Daha önce uyuşturucu satışı yaparken yakalanan Paksoy'un bir süre önce denetimli serbestlik uygulaması ile cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi.

Denetimli serbestlik kapsamında en son geçen hafta Gazi Mahallesi Karakolu'nda imza verdiği belirtilen Paksoy'un ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyeti'nin 5 şubesi tarafından yürütülen Ali Ekber Akgün ve Vedat Şahin suikastleri ile ilgili de yeni bilgiler elde edildi.

Soruşturma için Hollanda'dan İstanbul'a gelen 2 savcı, suikastlerin talimatını veren Hollandalı uyuşturucu Baronu Dino Soorell'in 30 kişilik bir infaz listesi hazırladığı bilgisini İstanbul Emniyeti ile paylaştı.

Hollanda bağlantılı olarak yürütüleceği öğrenilen suikastler için İstanbul Emniyet'inden bir ekibin de Hollanda'ya gideceği ifade edildi.

ulusalkanal.com.tr

istanbul uyuşturucu sarıyer nişantaşı