Galatasaray'da hedef kupa

Galatasaray, gözünü kupa finaline çevirdi. Sarı kırmızılı takım, Çarşamba günü Türkiye Kupası finalinde oynayacağı Eskişehirspor maçına hazırlanıyor.

Galatasaray'da hedef kupa

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 2-0 geriden gelip 3-2 mağlup ederek moral bulan Galatasaray gözünü kupa finaline çevirdi. Sarı kırmızılılar, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına başladı.

Galatasaray'da gribal enfeksiyon geçiren Muslera antrenmana katılmadı. Ancak tedavisi süren Uruguaylı file bekçisinin Eskişehirspor maçında sahada olma ihtimali oldukça yüksek. Yoğun bir tedavi programı uygulanan Muslera'nın kritik mücadelede kalesindeki yerini alması bekleniyor.

Tedavi için Katar'da bulunan Drogba'nın ise final için henüz hazır olmadığı ve forma giyme şansının düşük olduğu öğrenildi. Fildişi Sahilli yıldızın Mancini ile görüştüğü ve sakatlığı ile ilgili bilgi verdiği belirtildi. Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor deplasmanına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Teknik direktör Roberto Mancini, Gençlerbirliği maçı sonrası kadroda da bazı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Sağ bekte Veysel Sarı'yı finalde kullanmayı düşünmeyen İtalyan teknik adam, Eboue ve Sabri arasında tercih yapacak. Mancini ayrıca Gençlerbirliği karşılaşmasında galibiyeti getiren golü atan Umut Bulut'u da ilk 11'de oynatmayı düşünüyor. Hajrovic'in performansından memnun olmayan deneyimli çalıştırıcı, Umut Bulut'un fırsatçılığından yararlanmak istiyor.

ulusalkanal.com.tr