29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nda Mavi Vatan sürprizi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Beştepe'de düzenlenen Kabul Töreni'ne "Mehmetçik" damga vurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri personelleriyle bağlantı kuruldu. PKK koridorunu bölen kahraman askerler, Tel Abyad ve Resulayn'dan Beştepe'deki törende bulunan katılımcılara seslendi. Doğu Akdeniz'den yapılan bağlantıda da, "Mavi Vatan" vurgusu yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nda Mavi Vatan sürprizi

Cumhuriyetin 96’ncı yılı kutlandı, törene Mehmetçik damga vurdu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde kabul töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı törenin yapıldığı salonda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile birlikte Barış Pınarı Harekâtı’nda görev alan askerler karşıladı.

Törende Mülkiye Marşı’nın Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından seslendirilmesi de büyük ilgi gördü.

Erdoğan'ın açış konuşmasını yaptığı törene Doğu Akdeniz’de görev alan firkateynin komutanı, 8. Ana Jet Üssü'ndeki pilot ve Barış Pınarı Harekatı Bölgesi'ndeki askerler canlı bağlantı yaptı.

Siyaset, sanat, spor camiasından birçok ismin katıldığı törene Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesi de davet edildi. Ulusal Kanal'ı Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan, Aydınlık gazetesini de Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel temsil etti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı törende Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan da yer aldı.

ulusal.com.tr

Mavi Vatan cumhuriyet bayramı