Eskişehir, adaylarını tanıttı

Vatan Partisi Eskişehir İl Örgütü, önceki gün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile milletvekili adaylarını tanıttı. İl Binasında gerçekleşen toplantıya basın mensuplarının yanı sıra çok sayıda partililer katıldı.

Eskişehir, adaylarını tanıttı

Gizemgül Yavuz/Eskişehir

Toplantıda konuşan Vatan Partisi Eskişehir İl Başkanı Mustafa Erdönmez, “Mafya-Tarikat düzeni, vatanı bölüyor ve ekonomiyi batırdı. Bu düzenin sonuna geldik. Arkada kalan dönemde Türkiye’yi yöneten partileri görüyorsunuz: Hepsi Amerika ve Avrupa’ya göbekten bağlı, uzaktan kumandalı. Hepsi Açılımcı. Amerika’nın üzerimize sürdüğü Terör Örgütü karşısında çaresiz.Hepsi sıcak para bağımlısı, borç dilenmekten başka çözümleri yok. Türkiyemizi çıkmaza soktular. 7 Haziran’da bu çıkmazı bütün çıplaklığıyla gördük. Meclis, tek bir yasa çıkarmadan kapandı. Hükümet kuramıyorlar. Çözümleri yok! Hâlâ 7 Haziran çıkmazında debeleniyorlar. Bu düzen değişecek, başka çare yok” ifadelerini kullandı.

“1 Kasım seçimine bütün seçim çevrelerinde 550 adayla giriyoruz” diyen Erdönmez, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Büyük Türk Milleti; Bataktakileri bırak, Artık Vatan Partisi’ne görev ver! Çaresizleri ve çırpınanları bırak, artık Vatan Partisi’ne kuvvet ver. Türkiyemizi aydınlıklara çıkarmaya hazırız.”

Erdönmez’in konuşmasının ardından milletvekili adayları kendilerini tanıttı. Vatan Partisi’nin 1 Kasım’da Eskişehir’den milletvekili olarak çıkmaya aday isimler şunlar:

1- Temel Aras

2- Ayşe Dust

3- Raif Eşkinat

4- Daniş Soykal

5- Yavuz Mansur Akyol

6- Ahmet Karatepe