Mehmet Ayvalıtaş'ın annesi hayatını kaybetti

Haziran şehidi Mehmet Ayvalıtaş'ın ailesinden kahreden bir haber geldi. Mehmet Ayvalıtaş'ın annesi Fadime Ayvalıtaş hayatını kaybetti. Baba Ali Ayvalıtaş eşinin ölümü ile ilgili, "Mehmet'in üzüntü ve kederi annesini bitirdi" dedi.

Fadime Ayvalıtaş, Haziran ayındaki eylemler sırasında kaybetti oğlunu. Yüreği bu acıya daha fazla dayanamdı. Ayvalıtaş ailesinin annesi, kiminin Fadime ablası aramızdan ayrıldı.

Ayvalıtaş ailesi oğlulları Mehmet'i 1 Haziran'da kaybetti. O gün bugündür gözyaşları dinmedi Fadime Ayvalıtaş'ın. Ne zaman konuşsa sözler boğazına düğümlendi.

Oğlu'nun adını söyledi, sonra sustu geri kalanları hep gözyaşları ile anlattı.

Sabah saat 08.00 sıralarıydı. Fadime Ayvalıtaş uyandı, yüzünü yıkadı. Sonra birden fenalaştı. Kızı ve oğlu yardımına koştu, hemen hastaneye kaldırıldı.

Hastanede 1 buçuk saatlik yoğlun müdahale Fadime Ayvalıtaş'ın yaşama tutunmasına yeterli olmadı.

Ayvalıtaş ailesinin evinden hiç çıkmayan keder, bu kez ikiye katlandı.

Ayvalıtaş ailesi evde taziyeleri kabul etti. Dost ve akrabaları aileyi yalnız bırakmadı. Kim duyduysa koştu ayvalıtaşların evine.

Baba Ali Ayvalıtaş mahallenin kahvesinde kabul etti taziyeleri. Ali Ayvalıtaş 6 ay içinde önce oğlunu, sonra da eşini kaybetmişti.

Canından çok sevdiği iki kişiyi yitiren Ali Ayvalıtaş, sorumu olarak ise Başbakan Erdoğan'ı gösterdi.

Fadime Ayvalıtaş için cenaze töreni yarın Mustafa Kemal Cemevi'inde düzenlenecek. Ayvalıtaş saat 13:00'teki törenin ardından toprağa verilecek.

ulusalkanal.com.tr

ulusalkanal.com.tr

gezi parkı mehmet ayvalıtaş