Aslan geri dönüyor

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray, gözünü Süper Lig ve kupaya çevirdi. Teknik direktör Roberto Mancini, futbolculardan kalan maçlarda sonuna kadar mücadele etmelerini istedi.

Aslan geri dönüyor

Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Chelsea'ye elenen Galatasaray gözünü lig ve kupaya çevirdi. Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde bulunan sarı kırmızılı ekibin bir başka hedefi Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Chelsea maçından sonra takımı ile yaptığı toplantıda iki kupada da sonuna kadar gitmeleri gerektiğini söyledi.

Süper Lig'de cumartesi günü karşılaşacakları Kayserispor'un sıralamadaki yerine aldanılması uyarısında bulunan teknik direktör Roberto Mancini, oyuncularına kalan maçlarda tüm güçleriyle mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı.

Galatasaray'da ayrıca yabancı sınırlamasından dolayı kadronun dışında kalan oyuncuların motivasyonu Mancini'yi düşündürüyor. Eboue, Hajrovic ve Burdisso gibi isimlerin yanısıra yalnızca kupa maçlarında takıma girebilen Ontivero da yabancı kuralına takılan isimler arasında.

Yabancı kuralına takılan futbolculardan verim alamayan Mancini, takımdaki her oyuncunun göreve hazır şekilde antrenmanlarda yer almasını istiyor.

Bir yandan deplasman performansını artırmayı amaçlayan Galatasaray, diğer yandan da Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor ile yapacağı maçlara hazırlanacak.

Sarı kırmızılı ekip kupada final için 25 Mart'ta Bursaspor'u konuk edecek.

Fotoğraf: fanatik.com.tr

ulusalkanal.com.tr