Halil Ergül'e ne oldu? Halil Ergül olayı ile ayrıntılar... Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ocak Perşembe izle

Bugün Müge Anlı'da Halil Ergül kaybında yeni bir gelişme yaşandı. Pınar Kaynak cinayetinde zincir nerede? 18 yaşındaki İbrahim Halil Elgin nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ocak Perşembe günü izle

Halil Ergül'e ne oldu? Halil Ergül olayı ile ayrıntılar... Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Ocak Perşembe izle

Halil Ergül'ün kayboluşunun 38. gününde; Fırat Nehri'nin en büyük kolu Karasu nehrinde AFAD ve Erzincan polisi 2 gündür arama yapılıyor.

Bugün, Halil Ergül'ün, para hareketlerinde hareketlilik olduğu fark edildi. Ergül'ün bankada 80 bin TL'si olduğu ve daha sonra hesaptaki para hareketlerinin eksiye düştüğü öğrenildi.

Ergül'ün kızı ve annesi bu konu hakkında şüpheli yanıtlar verdi.

Daha sonra Erzincan'a giden Müge Anlı ekibi, Halil Ergül'ün üst katında oturan büyük kızı Demet Eniş'le konuştu. Demet, babasının küsüp gitmiş olabileceğini ve kardeşi ile annesinin babasına kötü davranmadığını söyledi. Fakat o gün ailesinin evinde halıların olmadığını da belirtti. Anne kız ise Halil'in altına kaçırması sonucu halının pislendiğini ve o yüzden halı yıkamaya gönderildiğini söyledi.

Bugün canlı yayına katılan Derya'nın erkek arkadaşı ise o gün Derya'nın moralinin bozulmasının normal bir davranış olduğunu belirtti.

Pınar Kaynak cinayetinde ise umudunun sonuna gelen Müge Anlı bu cinayetin faili meçhul olarak kalabileceğini söyledi. Üzerinden uzun zaman geçen cinayette bulunan delillerin sanıklarla uyuşup uyuşmadığını anlamak için üzerinden çok zaman geçtiğini ve görgü tanıkları olsa da yeterli olmayacağını söyledi.

Ve Pınar Kaynak'ın cesedi bulunduğunda ellerinin zincirle bağlandığı söylensede delil olarak zincir, dosyada bulunamadı.

Daha sonra gelen mağdurun ise; 7 Nisan 2019'da annesine arkadaşlarımla çekirdek yemeye gidiyorum deyip terlikleriyle evden çıkan 18 yaşındaki İbrahim Halil Elgin, Şanlıurfa Eyyübiye'de kayboldu. Yakın Meryem Elgin'de çocuğun hiçbir kötü alışkanlığının olmadığını ve kimseyle husumetli olmadığını anlattı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 30 OCAK İZLE

ulusal.com.tr

müge anlı ile tatlı sert müge anlı müge anlı izle Pınar Kaynak Halil Ergül