Kağıthane'de şüpheli infaz! Gamze Akkuş İlgezdi'den 'makam aracı' açıklaması

İstanbul Kağıthane'de Gökhan Arıcan adlı kişi lüks bir otomobilin içinde ensesinden vurulmuş olarak bulundu. Arıcan'ın öldürüldüğü otomobilin, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin kiralık makam aracı olduğunu ileri sürüldü.

Kağıthane'de şüpheli infaz! Gamze Akkuş İlgezdi'den 'makam aracı' açıklaması

İstanbul Kağıthane'de ismi Gökhan Arıcan olduğu öğrenilen kişi, lüks bir otomobilin içinde ensesinden vurulmuş olarak bulundu. Olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi, Arıcılar Mevkii'ndeki Selçuklu Caddesi üzerinde yaşandı.

Görgü tanıklarına göre park halindeki Ankara plakalı lüks otomobilin içinden tek el silah sesi duyuldu. Ardından araçtan inen bir kişi ise arkadaki beyaz araca binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Direksiyon başında kanlar içinde kalan Arıcan'ı cadde üzerinde devriye yapan polisler buldu. Ensesinden vurulan 35 yaşındaki Gökhan Arıcan hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Anadolu Ajansı Arıcan'ın, içinde vurularak öldürüldüğü otomobilin, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin kiralık makam aracı olduğu öne sürüldü.

Gökhan Arıcan'ın otomobillere elektronik çakar sistemleri yapan bir firmanın sahibi olduğu öğrenildi.

İLGEZDİ'DEN MAKAM ARACI AÇIKLAMASI

Cinayetle ilgili emniyet kaynaklı haberlerde adı geçen CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi yazılı bir açıklama yaptı.

İlgezdi'nin açıklaması şu şekilde:

"Basın yayın organlarında söz konusu taşıtı makam aracı olarak kullandığıma dair haberler, hakikatlere aykırıdır. Bahse konu araç, gerek şahsım ve gerekse de yakınlarım adına kayıtlı olmadığı gibi kira vb. hukuki ilişkiye dayalı kullanılmamıştır. Tarafımca hiçbir zaman kullanılmamış araç ile ilgili avukatım tarafından soruşturmayı yürüten adli makamlar nezdinde girişimde bulunulmuş olup, şahsımı karalamaya yönelik ve asılsız haberlerle ilgili şikâyet ve yasal başvuru haklarım kullanılacaktır. Aracın şahsımla hiçbir ilgisi olmadığını kamuoyuna saygıyla duyururum"

ulusalkanal.com.tr

kağıthane gamze akkuş ilgezdi