TGB ve TLB'liler Şehit Kubilay için yürüdü

Şehit Kubilay’ın 83. Ölüm yıl dönümünde TGB ve TLB İskenderun Şubesi İskenderun havuzlu çarşıda toplanarak Atatürk anıtı alanına kadar yürüdüler. Anıt alanında saygı duruşu ve istiklal marşından sonra anma gerçekleşti. TGB İskenderun şube başkanı Barış Özer bir konuşma yaptı.

TGB ve TLB'liler Şehit Kubilay için yürüdü

“Bugün Türkiye’nin dört bir yanında milyonlarca Kubilay ayakta. Milyonlarca Kubilay tıpkı 83 yıl önce olduğu gibi serden geçerek, kararlıkla karanlığın ve AKP’nin üzerine gidiyor.

Devrim Şehidimiz, öğretmenimiz Mustafa Fehmi Kubilay'ın, Bekçi Şevki’nin ve Bekçi Hasan'ın gericiler tarafından katlinin üzerinden 83 yıl geçti. 83 yıl önce Kubilay'ı katleden, Cumhuriyet Devrimlerine karşı gelen gericilik, 1950'lerden itibaren emperyalizmin desteğiyle, şiddetle, darbeyle, provokasyonlarla cumhuriyete yönelik saldırılarını sürdürmekte. Bu hayasızlıklarla yetinmeyip rüşvetlerle, yolsuzluklarla ülkeyi talan etmekte.

Kubilay’ı katleden Derviş Mehmetler, bugün Ethem’i, Abdocan’ı, Ali İsmail’i katledenlerdir. Bugün Barzani’yle masaya oturanlar, ülkede onlarca şehit varken düğünlerde eğlenenler bugünün Şeyh Saitleri’dir, Derviş Mehmetler’idir.

Bugün gençliği tektipleştirmeye çalışanlar, 4+4+4 gibi eğitim modeliyle gençliği karanlığa hapsedenler Derviş Mehmetlerin torunlarıdır. 19 Mayıslarda, 29 Ekimlerde, 10 Kasımlarda ve Haziran Direnişinde gericiliğin ve karanlığın üzerine yürüyenler bugünün Mustafa Kemalleridir, Deniz Gezmişleridir, Kubilaylarıdır!

Bugün karanlığın, gericiliğin, dolandırıcılığın imparatorluğunu kuran emperyalizm destekli tertip çeteleri Cumhuriyet’in ilk yıllarındaki gibi kaybetmiştir. Zafer Kubilayların, Mustafa Kemallerin olmuştur!

Tarihe adını altın harflerle yazdıran Mustafa Kemal’e saldıranlar bugün tarihe hırsız ve rüşvetçi olarak geçtiler. 83 yıl önce gericiliğe geçit vermeyen Mustafa Fehmi Kubilay gibi bugünün Kubilayları da karanlığa, gericiliğe ve yolsuzluğa geçit vermeyecektir.

Cepheler bu kadar saflaşmış, mücadele bu kadar netleşmiş, ülkeyi soyanlar hala o koltuklarda otururken tam da zamanıdır Kubilay olmanın!

Bugünün Kubilayları, Mustafa Kemalleri hükümetsiz kalan ülkeyi yönetmeye taliptir, hazırdır.

Çekilin ayaklarımız altından Kubilaylar kararlılıkla hazırdı bu göreve !”

Hüseyin Güler

ulusalkanal.com.tr

tgb yürüyüş İskenderun tlb şehit kubilay