Şehit polise veda

Sultanahmet saldırısında şehit olan polis memuru Kenan Kumaş için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törene katılan şehit polisin karısı Gülcan Kumaş gözyaşlarına hakim olamadı, iki aylık kızı Elif Yaren ise olan bitenlerden habersizdi.

İstanbul Sultanahmet'te düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Kenan Kumaş için ilk tören İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapıldı.

Törene katılan şehit polisin eşi Gülcan Kumaş eşini gözyaşları içinde uğurladı. İki yaşındaki kızı Elif Yaren ise törende olanlardan habersiz, bir kadın polisin kucağında uyudu.

Emniyet müdürlüğündeki törene, İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı. Şehidin Trabzon'da yaşayan anne ve babası ise törene katılamadı.

Törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, saldırıyla Türkiye Cumhuriyeti ve milletinin bölünmez bütünlüğünün hedef alındığını söyledi.

Altınok, saldırılarının örgütün yanına bırakılmıyacağını söyledi.

Şehit polis memurunun cenazesi daha sonra eskortlar eşliğinde Trabzon'a gönderildi. Kenan Kumaş'ın naaşı memleketi Trabzon'un Tonya ilçesinde toprağa verilecek.

ulusalkanal.com.tr