Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek tüm partilere meydan okudu

Vatan Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek Antalyalılarla buluştu. Partisinin İl Başkanlığınca düzenlenen konferansta konuşan Perinçek, Türkiye’nin önündeki sorunlara dikkat çekti. Çözümün Vatan Partisi olduğunu söyledi. Perinçek, tüm partilere de meydan okudu

Vatan Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Doğu PerinçekAntalya’da yurttaşlarla buluştu. Partisinin İl Başkanlığının düzenlediği konferansta konuşan Perinçek’e ilgi yoğun oldu.

Vatan Partisi Lideri, Türkiye’nin en önemli meselesinin teröre karşı verilen vatan savaşını başarıya ulaştırmak ve üretim ekonomisini yaşama geçirmek olduğunu söyledi. Bunu da ancak “Vatan Partisi çözer” dedi.

“Türkiye’nin önündeki sorunları nasıl, hangi hükümetle, hangi cumhurbaşkanı ile çözebiliriz?” Bu soruyu milletin önüne koyacaklarını belirten Perinçek, tüm partilere de meydan okudu.

Konferansın ardından Perinçek, yemek etkinliğinde yurttaşlarla bir araya geldi. 15 Temmuz Amerikancı darbe girişimi sırasında şehit olan Muhammet Oğuz Kılınç’ın babası Zeki Kılınç, etkinlikte söz aldı.

Gecede, Öncü Gençlik’e yeni katılanlara rozetlerini de Perinçek taktı.

HABER: DEVRİM AŞKIN KARASOY

KAMERA: DEVRİM DÖNMEZ

ulusal.com.tr

antalya vatan partisi Doğu Perinçek