Aydın'da terasta günbatımı konseri

Aydın'da müzisyen iki genç, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan komşuları için terasta konser veriyor. Komşularına moral vermek için oturdukları binanın terasında her gün gitar ve klarnetle konser veren ikili, kendi besteledikleri Koronavirüs şarkısını da söylüyor.

Aydın'da terasta günbatımı konseri

Aydınlı iki genç, Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmayan komşularına, moral bulmaları için oturdukları binanın terasında şarkılar söylüyor.

Merkez Efeler ilçesi Orta Mahalle'de yaşayan Samet Özkan (21) ile arkadaşı Mert Akyol (22), "Evde kal." çağrılarının yapıldığı bugünlerde oturdukları binanın terasında konser verme kararı aldı. Bir kafede garsonluk yapan Özkan, Koronavirüs önlemleri nedeniyle kapanan iş yerinin bir an önce açılmasını bekliyor.

Adnan Menderes Üniversitesi İnşaat Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Mert Akyol ise okulunun açılacağı günün hayalini kuruyor. İkili, gitar ve klarnetle verdikleri ilk konser beğenilince bunu düzenli hale getirdi. Gün batımına yakın sahne alan iki arkadaşa, vatandaşlar da pencere ve balkonlarından eşlik ediyor.

Akşam saatleri yaklaştığında mahalle sakinleri de yavaş yavaş balkondaki yerlerini alıyor. İkilinin konserini, yaşlılar, gençler ve çocuklar ilgiyle takip ediyor. Şarkılara eşlik eden komşular, konser sonrası gençleri alkışlarla uğurluyor.

Bu zor süreçte vatandaşlara moral vermeyi amaçlayan iki arkadaş, kendi besteledikleri "Koronavirüs" adlı şarkıyı da seslendiriyor.

ulusal.com.tr

aydın koronavirüs