Yurdun güneyinde yazdan kalma günler yaşanıyor

Türkiye yaz, sonbahar ve kış ayını aynı anda yaşıyor. Hakkari'de kar, Kastamonu'da sonbahar, Aydın sahillerinde ise yaz manzaraları kameralara yansıdı.

Yurdun güneyinde yazdan kalma günler yaşanıyor

Yurdun doğusunda çetin kış koşulları kendini iyice hissettirirken, başka bölgelerde ise sonbahar ve yazdan kalma görüntüler oluştu. Bu görüntüler Hakkari'den. Yüksekova ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Van'ın Başkale ilçesi de beyaza büründü. Kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı ilçede ekipler kar küreme çalışması yaptı.

Kar yağışına hazırlıksız yakalanan yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Bu görüntüler ise Kastamonu'dan. Türkiye'nin önemli sıradağlarından Küre'de, kış ve sonbahar aynı anda yaşanıyor.

Kastamonu ve Bartın arasında kalan Küre Dağları, her mevsim olduğu gibi sonbaharda da doğaseverleri ve fotoğraf tutkunlarını kendisine çekiyor.

Ege sahillerinde ise adeta yazdan kalma günler yaşanıyor. Aydın'ın Didim ilçesindeki plajlar, vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Kasım sonu olmasına rağmen ilçede hava sıcaklığı 22, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece olarak ölçüldü. Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenler sahilde yürüyüş yaptı. Dünyaca ünlü Altınkum Plajı da denize girmek ve güneşlenmek isteyenlerle doldu.

ulusal.com.tr

türkiye aydın kastamonu Bartın