Gururluyuz! Basketbol'un Oscar'ı Ulusal Kanal'a verildi!

Ulusal Kanal'da her pazar yayınlanan Hücum Faul Programı'na Yılın Basketbol TV Programı ödülü verildi

Gururluyuz! Basketbol'un Oscar'ı Ulusal Kanal'a verildi!

Basketbol Adamları Derneği (BAD) tarafından bu yıl onuncusu verilen, "Geleneksel BAD Basketbol Oscarları" ödülleri sahiplerini buldu. BAD yönetim kurulu tarafından açıklanan ödül sahipleri arasında 2014 Basketbol TV Programı Ödülü'ne Ulusal Kanal'da Nejat Sayman ve Nazlı Tektaş'ın hazırlayıp sunduğu Hücum Faul Programı layık görüldü.

Hücum Faul Programını hazırlayıp sunan eski basketbol koçu Nejat Sayman ve Nazlı Tektaş, Yılın Basketbol TV Programını Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

Basketbol yorumcusu ve eski basketbol antrenörü Nejat Sayman, BAD'ın 2014 yılının Basketbol TV Programı ödülüne layık görülmesine ilişkin şunları ifade etti.

"Bu ödül bizim doğru yaptığımızı gösteriyor"

"Digitürk'te olmayan bir TV kanalının bu ödülü alması çok önemli. Digitürk'te yer alan basketbol programlar hem reklam açısından hem de televizyon izleyenlerine ulaşma açısında bizden çok daha avantajlılar. Bizim bu durumda bu ödüle layık görülmemiz yaptığımız işine doğru olduğunu gösteriyor. Biz dün olduğu gibi bugün de yarın doğru yapmaya devam edeceğiz. Yayınımızda emeği geçen herkesi ve Ulusal Kanal izleyenleri tebrik ediyorum"

Eski basketbol oyuncusu ve basketbol yorumcusu Nazlı Tektaş ise ödülü şu şekilde değerlendirdi:

İki sezondur Ulusal Kanal ekranlarında emek verilen bir program Hücum Faul programı. Bugüne kadar çok önemli isimler konuk ettik programımıza ve etmeye de devam edeceğiz. Basketbol Adamları Derneği tarafından bize Hücum Faul Programı'na layık görülen, "Yılın Basketbol TV Programı Ödülü"nü Ulusal Kanal'a ilk kez getirdiğimiz için çok mutluyuz, çok gururluyuz. Bu ödül bizim yaptığımız programın ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ödüller Şubat 2015 içinde İzmir'de gerçekleştirilecek olan özel bir gecede sahiplerine teslim edilecek.

Hücum Faul her pazar saat 22:00’ da Ulusal Kanal’ da

Oluşturulan 100 kişilik "Büyük jüri" tarafından belirlenen adayların değerlendirmesini yapan BAD Yönetim Kurulu Avni Erboy başkanlığında toplanarak, kazananları açıklananların listesi şöyle;

Onur Ödülü: Akif Çağatay Kılıç (Gençlik ve Spor Bakanı)

BAD özel ödülleri: Mehmet Baykan (Spor Genel Müdürü), Turgay Demirel (TBF-FİBA Avrupa Başkanı), Prof. Dr. Uğur Erdenay (TMOK Başkanı), Aziz Yıldırım (Fenerbahçe Başkanı)

Jüri Özel Ödülü: Metin Yıldırım

Yılın Erkek Basketbol Takımı: Pınar Karşıyaka

Yılın Kadın Basketbol Takımı: Galatasaray Odea Bank

Yılın Basketbolcusu: Sinan Güler (Galatasaray Liv Hospital)

Yılın Genç Basketbolcusu: Egemen Güven (Pınar Karşıyaka)

Yılın Basketbol Yöneticileri: Serkan Ergüven (Bostanlıspor Basketbol), Ahmet Ülker (Fenerbahçe Ülker), Celal Arısan (TBF Genel Sekreteri)

Yılın Basketbol Antrenörü: Ufuk Sarıca (Pınar KSK)

Yılın Basketbol Yazarı: Mert Erboy (Habertürk Egeli Basketbol Yazarı)

Yılın Basketbol TV Programı: Hücum Faul (Ulusal Kanal)

Yılın Basketbol İnternet Sitesi: Basketfaul.com

Yılın Basketbol Sponsorları: Köfteci Ramiz, Türk Hava Yolları

Spora katkı ödülleri: Ahmet Diker, Aydın Atar, Ali Osman Tatlısu, Ayhan Özgümüş, A.Selçuk Sert, Bülent Ulukan, Faruk Gönen, Muzaffer Tuğsavul, Ufuk Merde, Yılmaz Coşkun.

Gökhan ÇELİK

ulusalkanal.com.tr

ulusal kanal Pınar Karşıyaka hücum faul nazlı tektaş