Vatan Partisi Denizli'de çözüm önerilerini anlattı

Vatan Partisi milletvekili adayları Denizli’de gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmıyor. Merkezefendi, Pamukkale, Çivril, Çal, Tavas, Baklan, Sarayköy ve Serinhisar’da yurttaşlarla bir araya gelen adaylar çözüm önerilerini anlattı. Genç adaylar Ahmet Suseven, Berfin Yavuz ve Cansu Altınkaya Denizli halkının takdirini topladı.

Vatan Partisi Denizli'de çözüm önerilerini anlattı

Çal ve Merkezefendi ilçelerinde Pazar esnafını ziyaret eden 1. Sıra Adayı ve Emekli Eğitimci Mehmet Çobanoğlu; “Adaylar arasındaki içeriksiz atışmalar, hakaretler, laf cambazlıkları milletin iradesinin oluşmasına ve halkımızın doğru değerlendirme ve tercihlerine yardımcı olmamaktadır. Çözümü ve programı olanlar ortaya koysun uygarca tartışalım dedi.Çözümü olmayanlar meydana çıkmasın.” dedi. Türkiye’nin sorunlarına 88 maddelik çözüm programlarının hazır olduğunu belirten Çobanoğlu, Vatan Partisinin programı, kadroları ve gençliğiyle Türkiye’yi yönetmeye en hazır parti olduğunu söyledi.

SADAKA TOPLUMU DEĞİL ÜRETEN TÜRKİYE

Tavas’ta halkla buluşan Vatan Partisi Milletvekili adayı Gökhan Dikmen ise sadaka toplumunu değil üreten Türkiye’yi kuracaklarını söyledi. Dikmen; “ İşsize sadaka değil, iş vereceğiz. Herkesin işi olacak. Sadakaya harcanan kaynakları üretime yönlendirerek işsize iş alanı açacak, çalışanlara ücret ve aylık vereceğiz. Herkes onuruyla çalışarak hayatını kazanacak. Perinçek Hükümeti, kimsesizlerin kimsesi olacak. Kaynakları uluslararası para babalarına ve faize kaptırmayacak, üretime yönlendireceğiz. Üreticiyi destekleyeceğiz” dedi. Dikmen, devletçiliği reddeden sistemde işsizliğe son verilemeyeceğini belirtti.

KÖYLÜ KADINLARA GÜVENCE

Serinhisar’da kadınlarla bir araya gelen genç aday Berfin Yavuz ise; “Vatan Partisi iktidarında Kadınların siyasal, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda önder roller üstlenmesinin önündeki bütün engeller temizlenecek, bu amaçla yeterli kreş, yuva, eğitim merkezleri ve okuma yazma kursları açılacak. Çalışan kadınların analık durumlarının korunması için gerekli bütün önlemler alınacak. Köylük alanlarda kadınlar, sağlık güvencesine ve sosyal güvenceye kavuşturulacaktır.” dedi.Çocukları korumanın ve geliştirmenin toplumsal kalkınmanın önceliği olduğunu söyleyen Yavuz, Vatan Partisi iktidarında kimsesiz çocukların artık yalnız ve güvencesiz olmayacağını belirtti.