'Tek dişi kalmış canavar'ın, yeniden kazanmaması için...

'Tek dişi kalmış canavar'ın, yeniden kazanmaması için...

Aydınlık gazetesi yazarı Mustafa Mutlu, "'Tek dişi kalmış canavar'ın, yeniden kazanmaması için..." başlıklı bir yazı yazdı.

Yazısında, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in görüşme yaptığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na “AKP'yi iktidardan indirmek için önerilerini” anlattığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun da bu teklifi içtenlikle dinlediğine yer veren Mutlu'nun yazısının ilgili kısmı şöyle:

CHP ise her zamanki gibi “tartışıyor...”

Çünkü parti git gide Özal'ın ANAP'ına benzemeye başladı. Ancak Özal, ayrı zihniyetlerin tek ses vermesini sağlamıştı. Bugünkü CHP'de ise bölücüsü, tarikatçısı, liboşu ayrı telden çalıyor. Hepsinin tek derdi, tabanın büyük çoğunluğunu oluşturan Atatürkçüleri yönetmek...

İşte; 1 Kasım seçimlerine böyle bir havada “hazırlanamayan” CHP'yle ilgili tek umut veren adım, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten geldi.

Perinçek, önceki akşam buluştuğu Kılıçdaroğlu'na, “AKP'yi iktidardan indirmek için önerilerini” anlattı. Kılıçdaroğlu da bu teklifi içtenlikle dinledi.

Umarım; CHP Genel Başkanı, “Bizim anayasamız Altı Ok'tur” diyen ve CHP'nin kuruluş ilkelerine en az bu parti kadar sahip çıkan Vatan Partisi'nin uzattığı eli geri çevirmez...

Çünkü böyle bir dönemde sorun, üç-beş sandalye sorunu değil, vatan sorunu...

CHP bu seçimlere Vatan Partisi ve hatta diğer Atatürkçü partilerle omuz omuza girmeyi başarırsa, küskün oylara da sandığa çekmek için bir “alternatif” yaratmış olur..

***

Kısacası; 2 Kasım 2015 sabahı aynı kâbusa uyanmamak için “yurtsever muhalefet”in el ele vermesi şart...

Yoksa kazanan yine, “tek dişi kalmış canavar” olacak!

ulusalkanal.com.tr