Vatan Partisi'nin adayları sokak sokak geziyor

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala adayların çalışmaları hızlandı. Vatan Partisi'nin adayları da sokak sokak geziyor. İzmir, Bursa, Hatay, Trabzon, Antalya ve Aydın'da esnafla, üretici ile buluşan adaylar projelerini anlatıyor, oy istiyor.

Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Rifat Mutlu Urla’da köylü pazarında üreticilerle buluştu.

Rifat Mutlu’ya Urla Belediye Başkan Adayı eski milli futbolcu Cenap Yener de eşlik etti.

Ev hanımlarının ürünlerini sergilediği kadın pazarını da ziyaret eden Vatan Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mutlu, kadın kooperatifleri projelerini anlattı.

Bursa'nın tek kadın adayı olan Suna Soydaş alkışlarla karşılandı. Vatan Partisi'nün Büyükşehir Adayı Soydaş, Bursa Dağ yöresi ilçeleri ve köyleri yardımlaşma derneği kültür evini ziyaret etti.

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yunus Özgür Yıldırım ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Beşir Baysoy, seçim çalışmalarını İskenderun'un iki büyük Pazar yeri olan Cuma Pazarı ve Modernevler Mahallesi pazarında sürdürdü.

Vatan Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı İnci Güngör de seçim çalışmalarına Ortahisar'da devam etti. İlçe esnafı ile konuşan Güngör oy istedi.

Aydın'da Vatan Partisi Efeler belediye başkan adayı Gökhan Doğan, Salı pazarını dolaştı, esnafın dertlerini dinledi.

Diğer adayların kendilerini seçimden seçime hatırladığından yakınan bir esnafa ilginç bir de benzetme ile yanıt verdi.

6 Mart 1930'da Mustafa Kemal Atatürk, dünyanın en güzel şehri olarak tanımladığı Antalya'yı ziyaret etti. Bu ziyaretin 98.yılı tüm kentte coşkuyla kutlandı.

Vatan Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turizmci Bülent Okay, basın toplantısı ile büyük önderin Antalya ziyaretini değerlendirdi. Göreve geldiklerinde ilk iş olarak stadyuma Atatürk adını iade edeceklerini ve Expo alanını da Atatürk Bilim ve Teknoloji Akademisi olarak hizmete sunacaklarını belirtti.

ulusal.com.tr

bursa izmir aydın antalya trabzon vatan partisi hatay