Fenerbahçe'de tam 8 eksik

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Antalyaspor maçının kadrosunu kurmakta zorlanıyor. Cezalı ve sakat oyuncuların bu sezon hiç olmadığı kadar çok olması sebebiyle sarı lacivertlilerin Antalyaspor maçına 13-14 as oyuncu ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'de tam 8 eksik

Fenerbahçe'de yedek kulübesi sorunu yaşanıyor.

Sarı lacivertlilerin, Medical Park Antalyaspor maçına 13-14 as oyuncu ile çıkması gündemde. 18 kişilik kadronun kalanında ise Yanal isterse PAF takımdan gelecek genç oyunculara yer verecek.

Pazar günü oynanacak karşılaşmaya sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu sebebiyle eksik bir kadro ile çıkacak sarı lacivertlilerde, maçın gidişatına göre Ersun Yanal'ın hamle yapabilme ihtimali de oldukça azaldı.

Fenerbahçe'nin kadrosunda kart cezalısı Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Emmanuel Emenike ile sakat olan Egemen Korkmaz yer alamayacak.

Hafif sakatlıkları bulunan Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal'in durumu ise maç günü belli olacak.

Yabancı oyuncularda ise Emenike dışında eksik yok. Ancak Baroni'nin durumu belirsiz. Kaldı ki Ersun Yanal, elindeki 8 yabancıdan en fazla 6 tanesini kadroya alabilecek.

Derbinin ardından 6 as oyuncusunu kaybeden Yanal'ın, hafta içinde A takımla antrenmanlara çıkan altyapı oyuncularını Antalyaspor maçının kadrosuna alması ve yedek kulübesinde oturtması bekleniyor. Ancak Yanal az sayıda genç alıp, kadroyu 18'in altında tutabilir.

ulusalkanal.com.tr