Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'lilerin problemleri ve sorunları Ulusal Kanal'da konuşuldu

Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'lilerin beklediği yasa çıkacak mı? EYT'de son durum ne? EYT'liler hangi sorunları yaşıyor? Tüm bu konular, Ulusal Kanal'da Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı'nın katıldığı programda konuşuldu. Avcı, "Bizim alnımız ak. Kimsenin karşısında bugüne kadar eğilmedik, alınterimizle bu zamanlara kadar geldik. Bundan sonraki yaşantımızda da hukuk şartları içinde bütün arayışlarımıza devam edeceğiz" dedi. Programda, 17 Mart Pazar günü yapılacak İstanbul Maltepe'de yapılacak büyük mitinge de çağrı yapıldı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, Ulusal Kanal'da Can Karadut'un sunduğu Günaydın Türkiye programına konuk oldu.

Programda EYT yasasının çıkıp çıkmayacağı ve EYT'lilerin yaşadığı sorunlara değinildi.

EYT SYDD Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, "Bizim alnımız ak. Kimsenin karşısında bugüne kadar eğilmedik, alınterimizle bu zamanlara kadar geldik. Bundan sonraki yaşantımızda da hukuk şartları içinde bütün arayışlarımıza devam edeceğiz." dedi.

17 Mart Pazar günü İstanbul Maltepe'de yapılacak büyük mitingle ilgili konuşan Avcı şunları söyledi:

"Bütün Türkiye'ye sesleniyorum. Gerekli yasal izinlerimiz alınmıştır. Yayından sonra direkt valiliğe geçip yazıyla ilgili izin kağıdımızı alacağız. 17'sinde bütün Türkiye'de bütün mağdurlarımızı, bütün siyasi partileri herkesi bekliyoruz toplantımıza. İnsanların orada kardeşçe, dostça, arkadaşça ve insan haklarına uygun bir şekilde nasıl bir şölen hazırlayacaklarını bütün Türkiye'ye göstereceğiz. Bu da bizim emeklilikte yaşa takılanların gerçekten bu ülkenin öz evlatları olduğunun ispatı olacaktır. Bizlerin herhangi bir sıkıntısı yok bu şekilde. Devletimize, bayrağımıza, milletimize bağlı insanlarız ve o gün de sadece ve sadece EYT flamaları ve bayrakları ile Türk bayrağıyla gelinmesini, farklı bir dernek, sendika flamasıyla gelinmemesi önemle rica olunur. Buradan herkesi bu etkinliğimize davet ediyoruz."

ulusal.com.tr

ulusal kanal Emeklilikte yaşa takılanlar eyt mustafa avcı