Sinemaseverlerin merak ettiği filmler birer birer vizyona giriyor

Sinemaseverlerin merak ettiği filmler birer birer vizyona giriyor

Türkiye'de sinema salonlarına bu hafta 4'ü yerli 6 yeni film girdi. Vizyona giren filmler ile izleyici hem kahkahaya hem de aksiyona doyacak...

Haftanın ilk filmi Pete ve Ejderhası... Yönetmenliğini David Lowery'in yaptığı filmin başrollerinde Oakes Fegley ve Oona Laurence oynuyor. Macera türündeki film, Pete isimli yetim bir çocukla en iyi dostu ve aynı zamanda bir ejderha olan Elliott'ın maceralarını konu alıyor.

Bu hafta vizyona giren bir diğer film de Yok Artık 2... Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Şahin Irmak, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu ve Yağmur Tanrısevsin gibi isimlerin başrolünde yer aldığı filmin yönetmenliğini Caner Özyurtlu yaptı. İlk filmde bir takside anlatılan yol hikayeleri ekseninde gerçekleşen olaylar, serinin ikinci filminde bu kez bir berber dükkanından seyirciyle ulaşacak.

Vizyona giren bir diğer film ise Canım Kardeşim Benim... Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği animasyon türündeki film, aralarında üç yaş fark olan ve birbirleriyle sürekli rekabet halindeki iki kız kardeşin bir gün ormanda sevimli uzaylılarla karşılaşmaları sonucu başlayan maceralarını izleyicinin beğenisine sunuyor.

Bayram Abi, Trendeki Kız ve Pamuk Prens ise bu hafta vizyona giren diğer filmler oldu.

ulusalkanal.com.tr