AKP’li Aydın Ünal’dan 'Reisçi'lere sert eleştiri

AKP Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından AKP cephesinde yaşananları kaleme aldı.

AKP’li Aydın Ünal’dan 'Reisçi'lere sert eleştiri

AKP Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından AKP cephesinde yaşananları kaleme aldı. Ünal, hakkındaki iddialara, “15 Temmuz milletin devrimiydi; devrim, önce kendi çocuklarını yer” sözleriyle karşılık verdi. AKP Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, köşe yazısında, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından AKP cephesinde yaşananlara yer verdi.

‘DEVRİM ÖNCE ÇOCUKLARINI YER’

Ünal, darbe girişimiyle ilgili olarak, “Reis’ten çok Reisçi olup önüne geleni ‘FETÖ’cü, ‘Paralel’ diye itham edenlerin, 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı, herkesten önce sokağa çıkacaklarına, herkesten çok ‘Fetullahçı’, hatta ‘Fetullah’tan çok Fetullahçı’ olacaklarına hiç şüphe yok” dedi.

‘FETÖ YÖNTEMLERİNİ KULLANIYORLAR’

Referandum sürecinde hükü- mete yakın medya tarafından ‘gizli hayırcı’ ilan edilen Aydın Ünal, yazısında bu iddiayı dile getirenlere “15 Temmuz’dan önce, yalan söyleyen, iftira atan, algı operasyonu yapan ‘Fuatavni’ derler bir Fetullahçı sosyal medya hesabı vardı. 15 Temmuz’da o hesap kapandı. Şimdi artık ‘Fuatavni’ hesabına benzeyen onlarca hesap var. Fetullah karşıtı gibi görünüyor, Fetullahçı tüm ahlaksız yöntemleri pervasızca kullanıyorlar. Yalan, iftira, algı operasyonu, ahlaksızlık, itibar suikastleri sınır tanımıyor. Fetullahçı yöntemleri kullanmak, Fetullahçılar gibi yalan söylemek, FETÖ ile mücadeleyi sulandırır” sözleriyle tepki gösterdi. Aydınlık

AKP aydın ünal