2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt kimdir? Gülşen Yüksel'in eşi Metin Salt kimdir?

Kanal D'nin çok izlenen programı 2. Sayfa'nın sunucusu olan Gülşen Yüksel'in özel hayatı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Gülşen Yüksel kimdir? Gülşen Yüksel'in eşi işte o ünlü firmanın genel müdürü...

2. Sayfa programının sunucusu Gülşen Yüksel Salt kimdir? Gülşen Yüksel'in eşi Metin Salt kimdir?

Gülşen Yüksel, 24 Haziran 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Yüksel ailesinin kökeni de İstanbul'dur.

Magazin gazeteciliği yapan Yüksel, ilk ekran deneyimini Müge Dağıstanlı ile partner olarak yaşadı.

İlk olarak Vatan Gazetesi'nde Magazin Müdürlüğü görevini üstlenen Yüksel daha sonra Sabah Gazetesi'ne geçti. 2015 yılında ise Kanal D'de Renkli Sayfalar adlı magazin programını sunmaya başladı. Bu programdan sonra Müge Dağıstanlı ile magazin sunuculuğu kariyerine devam etti. Hala Kanal D'de aynı partneri ile birlikte 2. Sayfa adlı magazin programını sunmaktadır.

2012 yılında Metin Salt ile dünyaevine girdi. Salt, Veysel grubunun teknoloji firması olan Vestek A.Ş’nin kurucusu aynı zamanda yöneticisidir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunudur ve parlak bir kariyere sahip olduğu ile tanınmaktadır.

Profesyonel yönetici ve araştırmacı olan Metin Salt Türk Hava Kuvvetleri’nde görev yapmıştır. F-16 elektronik harp eğitim sistemi tasarım ve planlamasını HAVELSAN ile ortaklaşa çalışma ile gerçekleştirmiştir. Birçok dalda ödül alan Salt, Türkiye’de tasarlanan ilk görüntü işleme yongası ve internet televizyonculuğunun ilk örnek uygulamasını gerçekleştiren ekiplerle çalışmış ve onlarla yöneticilik yapmıştır. Bunun yanı sıra, mentörlük ve teknoloji köşe yazarlığı da yapmaktadır.

ulusal.com.tr