İlhan Cavcav yılın spor adamı ödülünü aldı

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi tarafından yapılan anketler sonucunda yılın spor adamı seçilen İlhan Cavcav'ın ödülü takdim edildi.

İlhan Cavcav yılın spor adamı ödülünü aldı

Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde eğitim faaliyeti veren üniversitelerde yapılan anketler sonucunda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı ve bir dönem Kulüpler Birliği Başkanlığı yapan iş adamı İlhan Cavcav, 2015 Yılının Spor Adamı seçilmişti. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İç Anadolu Bölge Başkanı Serkan Hoşcan, Cavcav'ın ödülünü Gençlerbirliği Spor Kulübü As Başkanı Arif Ölmez'e takdim etti. Serkan Hoşcan ödül takdiminde yaptığı konuşmasında, "İlhan Cavcav, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı olarak Türk sporuna gençliğe ve ülkemize büyük hizmetler yapmıştır" dedi.

Gençlerbirliği Spor Kulübü As Başkanı Arif Ölmez, İlhan Cavcav adına ödülü Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İç Anadolu Bölge Başkanı Serkan Hoşcan'dan aldı. Arif Ölmez ödül takdiminde, "Başkanımız İlhan Cavcav hayatı boyunca Gençliğe ve Spora büyük hizmetler yapmıştır bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunun ulusal ve uluslararası çalışmalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu kuruluşunun başta Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine Gençlerbirliği Spor Kulübü adına teşekkür ediyorum" dedi. İHA