İstanbul'da çatışma: 1 terörist öldürüldü

İstanbul Esenler'de gece yarısı maskeli bir grubun polise ateş açması üzerine çatışma çıktı, 1 kişi öldü. Olayın ardından üzerlerinde molotof kokteyli ve el yapımı patlayıcı bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da çatışma: 1 terörist öldürüldü

İstanbul'da devriye gezen polis ekibine ateş açıldı, çıkan çatışmada bir kişi öldü.

Esenler'de korsan gösteri yapan maskeli bir grup motorlu Yunus olarak bilinen motorlu polis ekiplerine ateş açtı. Çıkan çatışmada 17 yaşındaki F.E. hayatını kaybetti. Olayın ardından 4 kişi de gözaltına alındı.

Özel harekat polislerinin sevk edildiği bölgede helikopter destekli operasyon başlatıldı. Gece 23.00 sıralarında yaşanan olayda 15-20 kişilik maskeli grup havai fişek, molotof kokteyli ve parça tesirli el yapımı patlayıcılar kullandı.

Polis ekiplerinin saldırıya karşılık vermesi üzerine grup ara sokaklara kaçarak dağıldı. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Bu sırada rastlanan patlamamış bir bomba, bomba imha uzmanlarının müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Gözaltına alınan kişilerin üzerleriden 10 adet molotof kokteyli ile parça tesirli el yapımı bomba çıktı. Şüphelilerin PKK ve YDG-H üyesi oldukları değerlendiriliyor.

ulusalkanal.com.tr