TRT'nin yeni dizisi: Mahrem dizisinin konusu ne? Mahrem dizisinin oyuncuları kim? Mahrem dizisi ne zaman?

TRT 1'de yeni bir dizi başlıyor. Temmuz 2021'de TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşacak dizi gündeme bomba gibi düşmeye geliyor. Peki çok konuşulacak olan Mahrem dizisinin konusu ne? Mahrem dizisinin oyuncuları kim? Detaylar haberimizde...

TRT'nin yeni dizisi: Mahrem dizisinin konusu ne? Mahrem dizisinin oyuncuları kim? Mahrem dizisi ne zaman?

TRT yepyeni bir dizi ile seyirciyi ekrana kitlemeye hazırlanıyor. TRT başarılı yapımları ile gündemden hiç düşmeyen diziler yayınlamaya devam ediyor. Onlardan biri olmaya aday TRT'nin yeni dizisi Mahrem ise Temmuz 2021'de TRT 1 ekranlarında yayınlamaya başlayacak.

MAHREM DİZİSİNİN KONUSU NE?

Mahrem dizisi terör örgütü FETÖ'nün kirli ve karanlık oyunlarını, örgüt şemasını, TSK'ya sızma faaliyetlerini anlatıyor. Mahrem dizisinin konusu ayrıca FETÖ'nün hain planlarını tanıklar ile gözler önüne seriyor.

MAHREM DİZİSİ NE ZAMAN?

Mahrem dizisi TRT ekranlarında seyircisi ile 15 Temmuz Cumartesi günü buluşacak. TRT 1, Youtube kanal üzerinden dizinin ilk fragmanın yayınladı.

MAHREM DİZİSİNİN OYUNCULARI

TRT 1 ekranlarında FETÖ'yü anlatan dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Mahrem dizisini oyuncu kadrosuna baktığımızda Emrah Akduman ve İlter Kapıcı'yı görüyoruz.

İki başarılı oyuncu Mahrem dizinin karakterlerine hayat verecekler. Emrah Akduman son rol aldığı Beni Bırakma dizisinde Tarık karakterini oynamıştı.

İlter Yapıcı kimdir?

Emrah Akduman gibi Ankara'da dünyaya gelen başarı oyuncu İlter Akduman Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca İlter Yapıcı, BKM'de de sahne aldı. 34 yaşında olan başarılı oyuncunun tanındığı en önemli film Badem Şekeri'dir.

Melih Özkaya kimdir?

1988 yılında İstanbul'da doğan başarılı oyuncu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Melih Özkaya aynı zamanda profesyonel voleybol oyuncusudur. Daha sonra ise televizyon sektörüne girerek oyunculuk yapmaya karar verdi. Televizyon ekranlarında ise en tanındığı dizi Yer Gök Aşk dizisidir.

Emrah Akduman kimdir?

Ünlü oyuncu Emrah Akduman 1982 yılında Ankara'da doğdu. Boyu 1.80, kilosu ise 77'dir. Sadri Alışık Akademi’de Kamera Önü Oyunculuk eğitimi alan başarılı oyuncu, Kurtlar Vadisi, Hatırla Sevgili ve Keje dizilerinde oyunculuk yapmıştır. Emrah Akduman aynı zamanda ses sanatçılığı da yapmaktadır.

trt 1 TRT dizileri