Virüsü yenenler sevinçle uğurlanıyor

Yurtta her gün Koronavirüs tedavisi başarıyla tamamlanan onlarca hasta taburcu oluyor. Hastane çıkışlarının ardından sevdiklerine kavuşmaları için 14 günlük izolasyon sürecini de geçirmeleri gerekiyor. Ama yine de salgının belki de en güzel resimleri işte o taburcu oldukları anlar. Gümüşhane ve Malatya'dan o anlara dair görüntüler izliyoruz.

Virüsü yenenler sevinçle uğurlanıyor

Kovid 19 virüsünü yenen yurttaşlar bir bir taburcu oluyor. Büyük sevinçle uğurlanıyorlar, umutları tazeliyorlar.

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bir sağlık çalışanı daha KOVİD-19'a karşı savaşı kazandı.

Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan doktor, 6 Nisan tarihinde yeni tip koronavirüs şüphesiyle pandemi hastanesi olarak kullanılan Gümüşhane Yeni Devlet Hastanesi'nde gözlem altına alındı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan kadın doktor, yaklaşık bir hafta süren tedavisinin ardından bugün taburcu edildi.

Meslektaşlarının ve sağlık çalışanlarının çiçek sunarak alkışlarla uğurladığı kadın doktorun sevdiklerine kavuşmadan önce alması gereken önlemler var. 14 günlük izolasyon şartı taburcu edilen tüm hastalar için geçerli.

Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesinin yoğun bakım bölümünde o kritik süreci atlatan iki hastanın servise geçişleri de tüm hastaneyi sevindirdi.

58 ve 60 yaşında ki hastalar, sağlık durumlarının iyiye gitmesi üzerine yoğun bakımda ki zor günler sona erdi.

Yoğun Bakım Personeli yaşam mücadelesinde en be an yanı başında oldukları hastaları alkışlarla olağan tedavi sürecinin başlatılacağı servise uğurladı.

ulusal.com.tr

koronavirüs malatya gümüşhane