1'lik Mayısı’nda tüm liseliler birleşiyor!

“Ortadoğu'da bir hayalet dolaşıyor - Emperyalizm hayaleti. Ortadoğu'nun tüm güçleri bu hayalete karşı kutsal bağlılık için ittifak halindeler; Barzani ile Gül, Erdoğan ile İhvancılar, Mısır radikalleri ile Türk polisleri…”

1'lik Mayısı’nda tüm liseliler birleşiyor!

Emperyalizmin bütün kan emicileri, başta Türkiye İşçi Sınıfı olmak üzere milli kuvvetlere karşı büyük bir zulüm ve sömürü zemininde buluştular.Sermayenin yıllarca köpekliğini yapanlar da bu zulmün sesi olmaktan geri durmadılar. Para için ülkeleri böldüler, halka açlık ve sefaleti reva gördüler, kardeş katli için terör ihraç edip kan döktüler. Fakat bütün bu ihanetin toplamında büyük bir direnişin başlamasını engelleyemediler.

Bu 1 Mayıs’ta emek için, namus için, vatan için direnen, savaşan, göğsünü düşmana siper eden ve şehitler verenler, gencecik çocuklarını kara toprağa gömenler birleşiyor.

Hakkı ve halkı hiç sayan, emeği ve emekçiyi hor gören, mağdur ve mazlumun kanını döküp, kendi kasalarını dolduran bu hakim ve zalim sınıflara karşı direnişin alemdarları birleşiyor.

Türkiye Devrimi’nin bütün dinamikleri; işçiler, köylüler ve öğrenciler, vatanseverler ve devrimciler, direnen bütün kuvvetler 1’lik Mayısı’nda buluşuyor!

Türkiye Liseliler Birliği olarak bu büyük buluşmanın bir bileşeni olacak ve geleceğimizi kuracağız!

Anne-babalarımızın emeği için,

Çocuk işçiler için,

Dershane parasını çıkarmak için çalıştığı inşaatlarda ölen arkadaşlarımız için,

Emekçi ailenin çocuğu Berkin için,

Tüm liselileri 1’lik Mayıs’ına, alanlara davet ediyoruz.

Buluşma Yer ve Saatleri:

İstanbul: Kadıköy Moda İlköğretim Okulu Önü 09.00

İzmir: Gündoğdu 13.00

Ankara: Toros Sokak 10.00

YAŞASIN 1 MAYIS!

YAŞASIN DİRENEN EMEKÇİLER!

YAŞASIN TÜRKİYE LİSELİLER BİRLİĞİ!