Eski patronunu evinde bıçaklayarak öldürdü

Gaziantep’te, 48 yaşındaki Hüseyin Kılavuzoğlu, evine gelen ve alacak anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı eski çalışanı 23 yaşındaki Mehmet Ali T., tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Eski patronunu evinde bıçaklayarak öldürdü

Olay, gece saatlerinde Şahintepe Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Ali T. aralarındaki alacak meselesini konuşmak için eski patronu Hüseyin Kılavuzoğlu’nun evine geldi. Temizlik firması sahibi Kılavuzoğlu ve eski çalışanı Mehmet Ali T. arasındaki tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Kavga sırasında öfkelenen Mehmet Ali T., eski patronu Kılavuzoğlu’nu iddiaya göre yanındaki bıçağıyla çocuklarının gözü önünde göğsünden yaraladı ve apartmandan kaçtı. Yakınlarının ihbarı üzerine eve çağrılan sağlık ekipleri, Kılavuzoğlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan 3 çocuk babası Hüseyin Kılavuzoğlu’nun cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, Kılavuzoğlu’nun ölümüne neden olan ve kaçan Mehmet Ali T.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Metin Faruk TAMER

DHA