Antalya galibiyete hasret!

Antalyaspor galibiyete hasret. Spor Toto Süper Lig’de Sivasspor’u ağırlayan Medical Park Antalyaspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve ligdeki galibiyet özlemi 12 maça çıktı. Sivasspor ise Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir 3 puan kazandı.

Antalya galibiyete hasret!

Spor Toto Süper Lig’in 30'uncu haftasında ligde kalma mücadelesi veren Medical Park Antalyaspor sahasında Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek isteyen Sivasspor’u ağırladı.

Antalyaspor, Aydın ve Aatif Chahechoue’nun gollerine engel olamadı ve sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Ev sahibi takım ligde kalma yolunda büyük bir yara alırken, ligdeki galibiyet özlemi de 12 maça çıktı. Kırmızı beyazlılar haftayı 28 puanla 17'nci Sırada tamamladı.

Zorlu bir deplasmandan 3 puan çıkarmayı başaran Sivasspor ise puanını 46’ya çıkardı ve 4'üncü sıradaki Trabzonspor ile puanını eşitledi. Sivasspor bu galibiyetle Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir adım attı.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, karşılaşmayı böyle değerlendirdi.

"Rakibimizden daha fazla gol pozisyonumuz vardı. Girdiğiniz pozisyonlar değil, attığınız goller maçı belirliyor. Bu maçı unutmamız gerekiyor. Kalan 4 maçımız var. Bu 4 maçta maksimum puanı alarak takımı ligde tutmak istiyoruz. Bugün üzerine koyarak en iyi oyunlarımızdan birini oynadık"

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Lopez ise iki takımında da galibiyeti hak ettiğini söyledi.

"Rakibimiz sahaya çok iyi bir oyun ortaya koydu. Şans bizden de yanaydı. Her iki tarafında kazanabileceği maçtı. Antalyaspor'u mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum"

ulusalkanal.com.tr