TGB Ankara 10. Yıl Dayanışma Yemeği'ni gerçekleştirdi

TGB Ankara 10. Yıl Dayanışma Yemeği'ni gerçekleştirdi

TGB 10. Yıl etkinliklerinin ilki olan TGB Ankara 10. Yıl Dayanışma Yemeği onlarca TGB gönüllüsünün ve TGB’lilerin katılımı ile gerçekleşti.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB ) Ankara Dayanışma Yemeği 23 Mart 2016 Çarşamba günü Vedat Dalokay Nikah ve Kokteyl Salonu’nda gerçekleşti. Saat 19.30’da başlayan dayanışma yemeği onlarca TGB gönüllüsünün ve TGB üyelerinin katılımı gece yarısına kadar sürdü.

Yemeğe onur konuğu olarak Metin Feyzioğlu katıldı. Feyzioğlu konuşmasında “Atatürk gençliğini selamlıyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene, ne mutlu TGB'liyim diyene!" dedi.

TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz de yaptığı konuşmada, "Korkunun esiri olmayacağız. ABD, terör örgütleri aracılığıyla patlattığı bombalarla Türk milletini korkutmaya, sindirmeye çalışıyor. Herkes İstanbul'a Atatürk'ün evine baksın. 19 Mayıs'ta oradayız. Gericiliği ve bölücülüğü bu ülkeden defedeceğiz, kavgamızla, mücadelemizle yaşayacağız." dedi.

Yoğunluktan dolayı yemeğe katılamayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yemeğe mesaj gönderdi.

Perinçek mesajında “TGB,ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz genç kuşakların örgütlü gücüdür. Halka bağlılığıyla, bilimin yol göstericiliğindeki eylemleriyle ve cesaretiyle bütün milletimize umut ve güven veriyor." dedi.

Dayanışma Yemeği’nin konuşmacıları ve katılımcıları arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, TGB Genel Başkanı Çağdaş Cengiz, Deniz Piyade Kurmay Albayı Dursun Çiçek, TGB Eski Genel Başkanı İlker Yücel, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Gazeteci-Yazar Nihat Genç, Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem vardı.

Haber: Gürkan Demir

Kamera: Tansev Kara​

ulusalkanal.com.tr

dayanışma yemeği tgb ankara