Teğmen Çelebi'nin düğünü zafer kutlamasına dönüştü

Teğmen Mehmet Ali Çelebi ve Hasdal Cezaevi'nde evlendiği Kezban Meray Çelebi çiftinin düğünü Zafer kutlamasına dönüştü. Düğün töreninin 30 Ağustos olarak belirlenmesi geceyi daha da özel kıldı. Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy zindanları yıkan komutanları ile yüzlerce davetli mutlu günlerinde çifi yalnız bırakmadı. Biz de Ulusal Kanal ailesi olarak Kezban Meray ve Mehmet Ali Çelebi çiftine mutluluklar diliyoruz.

Teğmen Mehmet Ali Çelebi.. Türkiye onu telefonuna emniyette yüklenen terörist rehberi ile tanıdı. Ergenekon davasındaki savunmalarıyla Türk Milletinin gönlüne taht kurdu.

Mezuniyetinden 6 gün sonra tutuklandı, 33 ay tutuklu kaldı. Ergenekon kararlarıyla hakkında yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Kaçmadı, teslim oldu ve bir kez daha cezaevine konuldu.

Eşi Kezban ile nikahları Hasdal Cezaevi'nde kıyıldı.

8 ay sonra tahliye olurken amiral ve generallerin omuzlarında uğurlandı Hasdal'dan..

Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy gibi davalardan tahliye olan komutanları, gazeteciler, siyasetçiler Teğmen Çelebi'yi yalnız bırakmadı.

Düğünün müziklerini de Hasdal Cezaevi'nde kurulan Dostlar Orkestrası eşliğinde Çelebi'nin koğuş arkadaşlarından Binbaşı SAT Komando Eren Günay seslendirdi.

"Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları ile başlayan düğün zafer halayları ile sona erdi.

Ulusal Kanal ailesi olarak zorluklara birlikte göğüs geren Teğmen Mehmet Ali Çelebi ve Kezban Meray Çelebi çiftine mutlulukları paylaşacakları günler diliyoruz.

HABER: ÖZER SÜRMELİ

KAMERA: İNANÇ SARAÇOĞLU

ulusalkanal.com.tr

Teğmen Mehmet Ali Çelebi