Şimdi daha çok Aydınlık zamanı!

Şimdi daha çok Aydınlık zamanı!

Değerli Aydınlık okuru, Gün içinde gördüğümüz her şeye zam geldi. Yiyeceğe, kıyefete, ulaşıma, eşyaya... Elinizde tuttuğunuz gazete kağıdının maliyeti son 1 yılda yüzde 300 arttı. Maliyet giderlerimizin olağanüstü artışı sebebiyle, bugünden itibaren Aydınlık’ın fiyatını 2 liraya çıkarmak zorunda kaldık.

Gözünü, ülkesinin bağımsızlığına diken Aydınlıkçıların sorunların esiri olmadığını biliyoruz. Zorluklar vatanseverler-devrimciler için her zaman atılımın vesilesidir. Aydınlık gazetesi Türkiye’nin erken uyarı sistemidir. Aydınlık’ın yıllardır işaret ettiği tehditlerle artık burun burunayız.

Aydınlık sorunu tarifle yetinmez, çözümün altını çizer. Önümüzdeki yıllar doğru siyasetlerin ve doğru önderliğin belirleyici olacağı yıllardır.

Bugün, Aydınlık almak sadece gazete almak değildir. Tavır almaktır, meydan okumaktır, çözümü savunmaktır. Aydınlık manşetleriyle yarının tarihini yazan tek gazetedir. Türkiye’nin Aydınlık’a ihtiyacı var. Aydınlık’ın da sizin desteğinize. Biz ne kadar fedakarlık yaparsak Türkiye o kadar kazanacak!

M. İlker Yücel

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni