Zehir tacirlerine 15 milyon liralık darbe

Hakkari'de polis ekipleri, üç ayrı uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonlar kapsamında piyasa değeri yaklaşık 15 milyon lira olan 89 kilo 600 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Zehir tacirlerine 15 milyon liralık darbe

Hakkari'de 3 operasyon yapıldı. Uyuşturucu tacirlerine geçit verilmedi.

İlk operasyonda, ekipler tarafından uyuşturucu yüklü bir araç durduruldu. Yapılan kontrollerde aracın yan bölmelerine zulalanmış vaziyette 81 kilo 800 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.1 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.

Düzenlenen ikinci operasyon bir kargo aracına yönelikti. Narkotik köpeği Ayzek ile yapılan aramada, tablo içerisine gizlenmiş şekilde 4 kilo 700 gram uyuşturucu madde bulundu. 2 kişi gözaltına alındı.

Bir kadının hava yolu ile Ankara'ya uyuşturucu madde götüreceği ihbarı üzerine üçüncü operasyon düzenlendi. Selahaddin Eyyübi Havaalanı'nda 1 adet bavul içerisine saklanılmış 3 kg 100 gram ağırlığında uyuşturucu tespit edildi. Şüpheli kadın hakkında soruşturulma açıldı.

Yapılan operasyonların ardından piyasa değeri yaklaşık 15 milyon lira olan 89 kilo 600 gram uyuşturucu madde yakalanmış oldu.

ulusal.com.tr

uyuşturucu Hakkari