Özcan ailesi çocuğunu HDP ve PKK'dan geri istiyor

Türk Silahlı Kuvvetlerini'nin başarılı operasyonları PKK'yı hezimete uğrattı. Terör örgütünün siyasi kanadı HDP de terör suçlarından dolayı operasyon kıskacına alındı. Ele başı konumundaki yöneticileri cezaevine gönderildi. PKK'ya indirilen en büyük darbelerden biri de çocuklarını örgütten kurtarmak isteyen annelerden geldi. Diyarbakır, Şırnak, Siirt derken şimdi de Muş'tan PKK'ya karşı tepki sesi yükseldi. Bir aile daha PKK ve HDP'nin karşısına dikildi. Kandırılarak götürülen çocuklarını geri istedi. Muş'ta Özcan ailesinin kapısını çaldık. Sesini duyurması için mikrofonumuzu uzattık. Baba Şemsettin Özcan, "Bizim HDP ile bir bağlantımız yoktu, HDP olmasıydı bu kaçırma işleri olmazdı" dedi.

Özcan ailesi çocuğunu HDP ve PKK'dan geri istiyor

Haber: Lale Delidağ

PKK-HDP iş birliğinde dağa götürülen çocuklardan biri de Atilla Özcan....Ailesi dağdaki evladına Ulusal Kanal'dan seslendi. "Teslim ol" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başarılı operasyonlarıyla PKK bitme noktasına geldi. Çocukları dağa kaçırılan aileler, operasyonlarla etkisi kırılan PKK'dan artık korkmuyor. Diyarbakır, Şırnak, Siirt'in ardından Muş'ta da Özcan ailesi PKK'ya karşı isyan başlattı.

Ulusal Kanal Muş'ta yaşayan Özcan ailesinin kapısını çaldı. Anne ve baba her ne kadar acılı olsa da, PKK'dan çocuklarını almakta kararlı.

Şemsettin Özcan Muş'ta yaşıyor. O, Vatana millete hizmet etmiş emekli bir güvenlik korucusu. Çocuğu Atilla'dan yıllardır haber alamıyor. Oğlu, ortaokuldayken HDP aracılığıyla PKK'lılar tarafından dağa götürüldü.

Çocuğuna hasret olan Özcan ailesi, aynı noktayı adres gösterdi. "Sorumlu HDP"

Baba Şemsettin Özcan, terör batağındaki oğluna seslendi, devlete sığınmasını istedi.

Anne Şahinaz da çoğu için yıllardır yanıp tutuşuyor. Ancak mücadeleden de çekinmiyor. Oğlum için her şeyi yaparım diyor.

Özcan ailesi, Diyarbakır'daki nöbet çadırına da katıldı. Ancak virüs salgınından dolayı şimdilik ara verdi. Yakın bir zaman tekrar gidip oradan da evlatlarına seslenecekler.

ulusal.com.tr

Türk Silahlı Kuvvetleri pkk hdp ulusal kanal Vatan dağ