Sağlık Bakanlığı iki yeni kamu spotu daha hazırladı

Sağlık Bakanlığı salgınla mücadele için iki yeni kamu spotu daha hazırladı. Salgın başında yayınlanan kamu spotlarında rol alan iki oyuncu Taner Ölmez ve Timuçin Esen, yeniden kamera karşısına geçti. Oynadıkları dizilerde doktor rolünü canlandıran iki isim, tedbirlere dikkat çekti, rehavete kapılmaması için vatandaşları uyardı.

Sağlık Bakanlığı iki yeni kamu spotu daha hazırladı

Ünlü oyuncular kamera karşısına geçti, salgınla mücadelede iki kamu spotu daha hazırlandı. Artan koronavirüs vakalarına karşı tedbirlerin tekrar sıkılaştırılmasının önemi anlatıldı.

Türkiye’nin Kovid-19 salgınıyla mücadelesi sürerken Sağlık Bakanlığı farkındalığı artırmak için yeniden harekete geçti. Salgının başında bakanlığın hazırladığı kamu spotlarında ünlü oyuncular Taner Ölmez ve Timuçun Esen yer almıştı.

Oynadıkları dizilerde doktor rolünü canlandıran iki isim, vaka sayılarının artış gösterdiği bugünlerde de bakanlığın hazırladığı kamu spotu projesinde görev aldı.

Taner Ölmez'in rol aldığı spotta birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olan salgında tedbirlerin önemine dikkat çekildi. Kısıtlamaların tekrar gelmemesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiği vurgulandı.

Timuçin Esen'in rol aldığı spotta ise salgının devam ettiği ve rehavete kapılmanın olumsuz sonuçlar doğurabileceğinin altı çizildi. Vatandaşların kurallara uymasıyla vakaların kontrol edileceği belirtildi. Aksi takdirde ise kontrollü sosyal hayat kazanımlarının kaybedilebileceği uyarısı yapıldı.

ulusal.com.tr

sağlık bakanlığı