PKK'lılardan TGB'lilere pusu

Terör örgütü PKK yandaşları, Ankara'da Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir üniversite öğrencisine pusu kurdu. 2 PKK'lı tarafından darp edilen TGB'linin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Ulusal Kanal'a konuşan TGB'li gençler, saldırganların kimliklerinin belirlendiğini ve yasal sürecin başladığını vurguladı. TGB'liler ülkedeki tüm okullardan PKK'yı temizleme mücadelesinde kararlı olduklarını söyledi

PKK'lılardan TGB'lilere pusu

Doğu ve Güneydoğu'da peş peşe operasyonlarla beli kırılan bölücü terör örgütü PKK, büyük şehirlerde Atatürkçü ve Cumhuriyetçi gençlere saldırıyor.

Ankara Dil Tarih Coğrafya öğrencisi ve Türkiye Gençlik Birliği üyesi bir genç eve gitmek üzereyken 2 PKK'lının saldırısına uğradı.

Çevredekilerin yardımıyla kısa sürede püskürtülen saldırıda, TGB üyesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Türkiye Gençlik Birliği saldırganların Hakan Demir ve Baran Bahri olduğu açıklayarak, olayla ilgili yasal sürecin başlatıldığını duyurudu.

PKK ve yandaşlarının tüm çabalarının boşa olduğunu vurgulayan Ankara Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi öğrencileri ve TGB üyesi gençler, ülkedeki tüm okullardan PKK'yı temzileme mücadelesinde kararlı olduklarını söyledi.

Haber: Adil Can Sivrikaya

ulusalkanal.com.tr