Türk-İş Genel Başkanı Atalay: Türkiye yoksa hiçbirimiz yokuz

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'ya yönelik operasyonlarını değerlendirdi. Atalay, "mehmetçiğimiz ve polisimiz şu anda teröre karşı kahramanca savaşıyor" dedi.

Türk-İş Genel Başkanı Atalay: Türkiye yoksa hiçbirimiz yokuz

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, son günlerde artan terör olaylarını ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonlarını değerlendirdi.

Aydınlık gazetesine konuşan Atalay, mehmetçiğin ve polisin teröre karşı kahramanca savaştığını belirtti. Atalay, terörle mücadelede ortak paydanın vatan olduğunu söyledi.

"Türkiye yoksa hiç birimiz yokuz. Etrafımız yanıyor. Birinci önceliğimiz güvenlik. Bu bilinçle hareket edeceğiz. Tribünde olmayacağız. Batan geminin lüks kamarası olmaz. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Şu anda mehmetçiğimiz polisimiz teröre karşı kahramanca savaşıyor. Mehmetçiğimizin polisimizin yanında olmak lazım. Türk İş olarak Mehmetçiğin arkasındayız. Olmazsa olmazımız Türkiye."

Bugüne kadar izlenen politikaların çare olmadığını belirten Atalay, herkesin tavrını net bir şekilde ortaya koyması gerektiğini ifade etti.

Atalay "Kandil'de siviller vuruldu" söylemine de "Kandil'de sivil mi var? Herkes aklını başına alsın" sözleriyle tepki gösterdi.

ulusalkanal.com.tr

türk-iş genel başkanı ergün atalay