Millet yasta, AKP düğünde

Türk Milleti Soma'da hayatını kaybeden 301 maden işçisine ağlarken, AKP'liler düğündeydi. AKP Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak kızını evlendirdi. Düğünde üst düzey AKP'li yöneticiler hazır bulundu. AKP Milletvekili Şirin Ünal, yakınının ve AKP'li Erzurum Belediye Başkanı'nın kızının da nikah ve düğünleri vardı. 19 Mayıs etkinliklerini Soma'daki maden faciası nedeniyle iptal eden AKP'liler, düğünlerde boy gösterdi.

Millet yasta, AKP düğünde

Soma halkı, şehit verdiği 301 madencinin ardından ağıtlar yakarken, AKP'liler düğünlerde boy gösterdi.

AKP Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak'ın kızı, Ankara'da düzenlenen nikah töreniyle evlendi.

Törene AKP'li bakan ve milletvekillerinin yoğun katılımı dikkat çekti. Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, AKP Milletvekili Şirin Ünal, nikaha katılanlar arasındaydı. Nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı. Fotoğrafları ise Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce paylaştı.

AKP Milletvekili Şirin Ünal da akrabası Melek Ünal'ın düğünündeydi. O da 6 düğün fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Hamit Sekman'ın kızının da nikah töreni vardı. Ulusal yasın devam ettiği 16 Mayıs'ta yapılan törende çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Törene AKP'li milletvekilleri de katıldı.

Maden faciasının ardından 3 günlük ulusal yas ilan eden AKP, aynı gerekçeyle 19 Mayıs törenlerini de iptal etmişti.

ulusalkanal.com.tr