Bakan hırsız yakalama timine yakalandı!

Bakanlar Denizli’de protestoyla karşılandı. TGB üyeleri üzerlerinde “ hırsız yakalama timi tshortler ve sloganlarla bakanı protesto etti.

Bakan hırsız yakalama timine yakalandı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi PAÜ Kongre Kültür Merkezi ziyaretinde protestoyla karşılandı. TGB üyeleri “ Hırsız yakalama timi” yazılı tişörtlerle bakanı kültür merkezi önünde sloganlarla protesto ettiler. Yoğun güvenlik önlemleri alındığı Kültür merkezi önünde bakanın geçişi sırasında TGB’liler “ Atatürk gençliği görev başında, hırsızları üniversitemizde istemiyoruz” sloganlarıyla protesto ettiler. Çevik kuvvet Külttür merkezi etrafında yoğun güvenlik önlemi alırken öğrenciler özel güvenliğin sert müdahalesi ile karşılaştı. Arbede ile Kültür merkezi önünden uzaklaştırılan TGB’liler uzun süre yemekhane önünde güvenlik gözetiminde tutuldu.

TGB Denizli İl başkanı Doğukan Ertan “ biz üniversiye öğrencisiyiz bizi üniversitemizden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz.bu bizim en doğal hakkımızdır istediğimiz yere gidebiliriz biz bu okulun öğrencileriyiz üniversite öğrencilerine bu yaptığınızı kimse reva görmez.Bizler üniversitemizde hırsızları istemiyoruz.

TGB yöneticisi Cüneyt Çelik “ biz Pamukkale Üniversitesi öğrencileri olarak ülkemizde dönen son dönemki olaylara ilişkin emeğimizi geleceğimizi çalanlara karşılık meşrutiyetini yitirmiş iktidarın temsilcileri bu üniversiteye giremez.bu üniversitenin gerçek sahipleri öğrencilerdir.protesto etmek en doğal hakkımız, buradan ayrılmayacağız” Dedi.

Çelik “ cüzdanlarımıza sahip çıkalım ne olacağı belli olmaz girenler belli.Ülkemizi sömürdüler, milyon dolarlar nereden çıktığı belli buna ilişkin öğrenciler olarak,Türkiye Gençlik Birliği olarak protestomuzu dile getiriyoruz.Asıl görevi öğrencileri korumak olanlar şuan üniversitemizde meşrutiyetini yitirmiş bir iktidarın temsilcilerinin korumalığını yapmaktadır.

Behiye Yaraşçı

ulusalkanal.com.tr

tgb protesto denizli Mehmet Şimşek