"Yasta değil kavgadayız"

İzmir’in üniversitelerinde Atatürkçü gençler Atasını andı. “Yasta değil, kavgadayız” diyen gençler, kampüslerde gerçekleşen anmalara katıldı

"Yasta değil kavgadayız"

10 Kasım’da Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Dokuz Eylül Üniversitesi Cumhuriyetçi Düşünce Topluluğu ve Katip Çelebi Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun önderlik ettiği anmalarda Atatürkçü gençler Ata'sını andı.

Yaka kartları dağıttılar

Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Ege Üniversitesi metro çıkışında; Dokuz Eylül Üniversitesi TGB Birim Örgütü ise fakültelerde, üzerinde Atatürk’ün resminin bulunduğu yaka kartları dağıtarak öğrencileri anmalara çağırdı.

Atatürkçü gençlerin de katıldığı üniversitelerin resmi törenlerinde başta Mustafa Kemal olmak üzere şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

“Yasta değil, kavgadayız”

İzmir’in Atatürkçü gençleri, gerçekleşen anmalarda “10 Kasım’da yasta değil, kavgadayız” kararlılığında bulundu.

TGB İzmir, kampüsleri afişlerle donattı

TGB İzmir İl Örgütü de İzmir’in üniversitelerini üzerinde “10 Kasım yas değil, mücadele günüdür. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybetmemizin 79. Yılında saygıyla anıyoruz” yazan afişlerle donattı. TGB İzmir bürosuna ise 10 Kasım için “Atatürk yaşıyor Türkiye savaşıyor” yazılı pankart asıldı.

ulusal.com.tr

izmir ege üniversitesi