Zeynep uyandı! Öğretmen 1. bölüm izle... Öğretmen 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Öğretmen dizisinin 1. bölümünü izle... Öğretmen dizisi sevildi mi? Öğretmen'in konusu ve oyuncu kadrosu... Öğretmen 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Herkesi şok edecek gerçekler!

Zeynep uyandı! Öğretmen 1. bölüm izle... Öğretmen 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

FOX TV'nin yeni dizisi Öğretmen, dün akşam beklenen ilk bölümü ile ekranlardaydı. Daha başlamadan çarpıcı senaryosu ile merak edilen dizide dün akşam yayınlanan bölümde, oyuncular, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Küçük bir kızın ölümüne neden olanların arandığı dizide neler olacak?

Akif, Zeynep öğretmen ile sevgildir. Zeynep'in Küçükkapı Lisesi'nde öğretmenliğe başladığı ilk gün Zeynep'e evlenme teklifi eder ve istediği cevabı alarak sevgilisini aşkla okulda ki ilk gününe uğurlar.

1 yıl sonra ise her şey değişmiştir. Artık Küçükkapı Lisesi'nde çalışan öğretmen Akif'tir. Zeynep ise 6 ay önce geçirdiği bir kaza nedeniyle komadadır. Ve okulda 3 ay önce şüpheli bir şekilde bir kız intihar etmiştir!

Akif öğretmen ise tüm bunların intikamını almak için 12-A sınıfına gelmiştir! Her şeyi ilmek ilmek planlayan Akif, Rüya'nın ölümüne sebep olan gerçekleri öğrenebilecek mi?

Sosyal medyadan dizi hakkında gelen yorumlar genel olarak olumlu oldu. Seyirciler, dizinin senaryosunu sevdi.

ÖĞRETMEN 1. BÖLÜM

ÖĞRETMEN 2. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

öğretmen