Firuze'den şok hamle! Zemheri 7. bölümde neler yaşandı? Zemheri 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin yeni dizisi Zemheri dün akşam 7. bölümü ile ekranlara geldi. Firuze, çıkılmaz bir yola girdi... Ertan ise bu durumda kazanan oluyor... Zemheri 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Firuze'den şok hamle! Zemheri 7. bölümde neler yaşandı? Zemheri 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zemheri'nin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde; Firuze henüz babasının kurtulmasına sevinmeye fırsat bile bulamadan kendisini Elvan’ın özgürlüğü için yeni bir mücadelenin başlangıcında bulur. Üstelik önündeki engel yine Ertan’dır. Ayaz ise hiçbir şeyden habersiz Firuze için endişelenmektedir ancak eli kolu bağlıdır.

Safiye yaptığı seçimin bedelini ödemeye başlamıştır. Bu durum Ayaz ve Berrak’ı geri dönüşsüz bir yola sokmak üzeredir. Ancak Berrak asla vazgeçmeye niyetli değildir. Ayaz’ı kaybetmemek için yeni bir planın peşindedir.

Ayaz, Firuze’yle önlerindeki bütün engellerin kalktığını düşünmekte ve gelecekle ilgili masum hayaller kurmaktadır. Ancak Ertan yüzünden yolları yine beklemedikleri bir yöne doğru ilerlemektedir, üstelik bu sefer öncekinden de acımasız bir biçimde.

Firuze, Ayaz'a teşekkür ederken, Ayaz'ın annesinin hastalığını sorar. Ayaz ise kardeşi Mete'nin böbreğinin tuttuğunu fakat Mete'nin böbreğini vermekten korkup vazgeçtiğini söyledi...

ZEMHERİ 8. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

zemheri zemheri fragman zemheri izle Zemheri 7. bölüm