Kedicikler gezmede

Ankara'da dikkat çekici bir buluşma yaşandı. "Adnan Oktar'ın kedicikleri" siyasilere ziyaret turu başlattı, ilk adresleri Kemal Kılıçdaroğlu oldu. CHP liderine çiçek hediye eden kediciklerin ziyaretinde neler konuşulduğu ise bilinmiyor.

Kedicikler gezmede

Kedicikler… Türkiye'nin "Aman hocam, Maşallah hocam, İnşallah hocam" sözleriyle tanıdığı, bir yanda bikinili pozları, bir yanda Türkiye uzmanı sıfatıyla dış basına açıklamalar yapan Adnan Oktar'ın kedicikleri.

Kedicikler bir kez daha ortaya çıktı. Hem de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yanında…

Kedicikler 3 kişilik ekip halinde siyasileri ziyaret etmeye başladılar. Kapısını çaldıkları ilk isim CHP lideri oldu.

Meclisteki makam odasında gerçekleştiği iddia edilen ziyaretle ilgili bir fotoğraf yayımlandı. Fotoğrafta Kılıçdaroğlu kendisine hediye edilen çiçek buketiyle görülüyor.

Adnan Oktar'ın kedicikleri twitterden duyurduğu ziyaretle ilgili fotoğrafı kısa bir süre sonra sildi. Ancak o kare çoktan hafızlardaki yerini aldı.

Kediciklerin ziyaret ettiği bir diğer isim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş oldu. Bu kez çiçek demeti yoktu. Ancak fotoğraf karesinden herkesin keyfinin yerinde olduğu anlaşılıyordu. Kedicikler, bu ziyaretle ilgili tweeti de kısa süre sonra sildi.

ulusalkanal.com.tr