Vatan Partisi İstanbul adayı İlker Yücel'den açıklama

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel, "Öncelikle şu bilgiyi paylaşalım: Türkiye genelinde Vatan Partisi'nin aldığı oy 124 bindir. Bunların 105 bini büyükşehir oylarıdır. 30 büyükşehirdeki oylarımız 89 binden, 105 bine yükselmiştir. Partimden görevi alır almaz, alanının uzmanı hocalarımla birlikte İstanbul'un sorunlarına somut çözümler geliştirdik. Bunu '7 tepeli İstanbul'a 7 renk' başlığıyla ifade ettik. Detaylı çözüm önerilerimiz övgü ve ödül aldı ama oy alamadı." ifadelerini kullandı

Vatan Partisi İstanbul adayı İlker Yücel'den açıklama

Vatan Partisiİstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa İlker Yücel, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Yücel şunları belirtti:

"Değerli dostlar,

Öncelikle şu bilgiyi paylaşalım: Türkiye genelinde Vatan Partisi'nin aldığı oy 124 bindir. Bunların 105 bini büyükşehir oylarıdır.

30 büyükşehirdeki oylarımız 89 binden, 105 bine yükselmiştir.

Partimden görevi alır almaz, alanının uzmanı hocalarımla birlikte İstanbul'un sorunlarına somut çözümler geliştirdik. Bunu "7 tepeli İstanbul'a 7 renk" başlığıyla ifade ettik. Detaylı çözüm önerilerimiz övgü ve ödül aldı ama oy alamadı.

Hayal satmadık, ölçüsüz vaatlerde bulunmadık, yalan söylemedik.

Belediye bütçesinin nasıl yağmalandığını ve nasıl değerlendirilmesi gerektiğini detaylarıyla anlattık. "Herkese gülelim" samimiyetsizliği içinde olmadık ve rant-beton anlayışını doğrudan hedef aldık.

Karşımızdaki adayların neden inşaatçı olduğunu sorduk ve kamu eliyle yaratılan vurgunlara kentsel dönüşüm mağduru mahallelilerle birlikte karşı çıktık. Süslü laflarla konuşmak yerine, "vurgun belediyeciliği"nin özüne indik. Bunu yaptığımız için sansüre maruz kaldık.

Üreten Türkiye ve Üreten Belediye vurgusu yaparak işçilerimizle buluştuk, son gün İstanbul'un son köylerinden birinde köy kahvesinde çiftçilerimizle birlikte üretim vurgusu yaptık. Ülkemizin ve belediyelerin borç batağında olduğuna dikkat çektik.

Sert kutuplaşma ve gerilim sonucu seçmen esas gündemden koptu.

Gerilim, yurttaşlarımızı ekonomide çözümü olmayan, kamu kaynaklarını satarak ayakta kalmaya çalışan Ak Parti'ye ve sırtını PKK partisine dayayarak başarı peşinde koşan CHP'ye yönlendirdi. PKK/HDP bu durumdan memnun.

Sorunları yaratan anlayışa, Ak Parti'ye oy vererek çözümlere ulaşılabilir mi? Diğer yandan PKK partisiyle kol kola girerek Atatürkçülük yapılır mı? Elbette Vatan Partisi bunları anlatmakta eksik kaldı ama şunu söylemek zorundayız: Seçmen üzerine gelen kamyonu izliyor.

Türkiye üretim devrimiyle, borç batağından çıkarak önünü açacaktır. Ak Parti'nin bunu yapabilecek yetenekte olmadığı görünüyor. Borç dilenen hükümetler dönemi bitti. Üreticiler yeniden milletin efendisi olacak. Vatan Partisi yıllardır tek başına, gelinen bu noktaya dikkat çekiyor

Hayat ve öğrenme süreci seçimlerden sonra da devam ediyor. Vatan Partisi çalışma tarzını gözden geçirerek doğru programı anlatmanın etkili yollarını üretecektir.

Bize seçim sonuçları işlemez. Silivri duvarını sandıktan çıkarak yıkmadık. Zorluklardan, olanaksızlıklardan korkmayız.

Türkiye bir arayış dönemine girdi. ABD, PKK ve FETÖ'sünü kurtarmak için pusuda. Ekonomik kriz derinleşiyor. @Vatan_Partisi şimdilik sandıktan çıkamıyor ama bir fedai müfrezesi gibi zor zamanda tarih sahnesine çıkacaktır. Yaptık, yaparız. Cumhuriyet ve vatan düşmanları iyi bilir.."

ulusal.com.tr

istanbul vatan partisi