Ankara Üniversitesi Cebeci kampüsünde TGB'lilere saldırı

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde 29 Ekim çalışması yürüten TGB’lilere PKK’lı bir grup saldırdı.

Ankara Üniversitesi Cebeci kampüsünde TGB'lilere saldırı

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü’nde 29 Ekim çalışması yürüten TGB’lilere PKK’lı bir grup saldırdı. Saldırıda TGB'lilerden yaralıların olmadığı öğrenilirken, öğrenciler ‘Üniversitede PKK istemiyoruz’, ‘Kahrolsun PKK’ sloganları attı.

TGB BİRİM BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Türkiye Gençlik Birliği Cebeci Kampüsü Birim Başkanı Anıl Eren Yıldız saldırıyla ilgili olarak "29 Ekim çalışması yürüttüğümüz sırada PKK’lı bir grup tarafından saldırıya uğradık. Saldırıyı kısa sürede püskürttük. Bu saldırı, terör örgütlerinin cumhuriyet düşmanlığının açık bir göstergesidir. Üniversitede Atatürkçü gençlerin varlığı onları rahatsız etmektedir. Atatürk gençliği olarak Türkiye’yi ve üniversitelerimizi teröre teslim etmeyeceğiz." dedi.

Saldırının ardından TGB üyeleri 29 Ekim çalışmalarına devam etti.

TGB, 29 Ekim’de tüm gençleri Güvenpark’tan Anıtkabir’e yürümeye çağırıyor.

Türkiye Gençlik Birliği sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"#Sondakika AÜ.Cebeci kampüsünde 29 Ekim çalışması yürüten TGB'lilere,PKK saldırısı gerçekleşti.Saldırı arkadaşlarımız tarafından püskürtüldü. Atatürk gençliği olarak Türkiye'yi ve üniversitelerimizi teröre teslim etmeyeceğiz​"

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde 29 Ekim çalışması yürüten TGB'lilere, PKK saldırısı gerçekleşti. pic.twitter.com/pr3HnlfM8L

— TGB (@genclikbirligi) 27 Ekim 2016

ulusalkanal.com.tr

Ankara Üniversitesi