PKK uluslararası kamuoyunun dikkatini çekmek için kalkışma provası yapacak

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonlarıyla kampları yerle bir olan PKK kışkırtma eylemleri hazırlığında. Terör örgütü şimdi de uluslararası kamuoyunun dikkatini çekmek için Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir kalkışmanın planlarını yapıyor. Ulusal Kanal’ın edindiği bilgilere göre, Türk Silahlı Kuvvetleri bunun karşısında örgütün şehirlerdeki yöneticilerinin yakalanmasını istiyor.

PKK uluslararası kamuoyunun dikkatini çekmek için kalkışma provası yapacak

Türk Ordusu, Kuzey Irak’taki terör kamplarını vuruyor, PKK çareyi uluslararası kamuoyunun dikkatini çekmekte arıyor.

TSK sivilleri öldürüyor” yalanları tutmayan terör örgütünün şimdi de yerleşim yerlerinde kalkışmalar için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Ulusal Kanal’ın askeri kaynaklardan edindiği bilgilere göre kalkışma provasının ilk adresi Hakkari’nin Yüksekova ilçesi.

Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlarıyla kolu kanadı kırılan PKK uluslararası kamuoyunun dikkatini daha çok çekebilmek için kışkırtıcı eylemler yapacak. Buna göre, halkın arasına karışan teröristler halkı isyana teşvik edecek.

Türk Ordusu ve emniyetin bu konudan haberdar olduğu, PKK’nın planlarına karşı hazırlıklı olduğu öğrenildi.

PKK ile daha iyi mücadele etmek için de KCK operasyonları gündemde.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne göre, kamplara yapılan operasyonlar yeterli olmayabilir. Bunun için de terör örgütünün illerdeki elebaşlarının yakalanması için karar vericilerin harekete geçmesi gerekiyor.

“Avrupa’da ve Türkiye’deki PKK liderleri cirit atarken, operasyonlar yetersiz kalır” diyen askeri kaynak, “Devletin karar vericilerinin böyle bir planı var mı bilmiyoruz. Ancak olmalı. Çünkü bu operasyonlar için emniyetimiz de hazır biz de…” ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

pkk tsk ulusal kanal asker