Öncü Gençlik için mücadele evde de devam ediyor

Koronavirüsün ülkemize girmesiyle birlikte yetkililerin “evde kal” çağrısına Vatan Partisi Öncü Gençlik de uydu.

Öncü Gençlik için mücadele evde de devam ediyor

Türkiye’nin koronavirüse karşı mücadelesi yüksek tedbirler çerçevesinde devam ediyor. Salgını durdurmak için birçok sosyal alan kapatılırken 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar için sokağa çıkması sınırlandırıldı.

HEM BİYOLOJİK HEM İDEOLOJİK VİRÜSLE MÜCADELE EDİYORLAR

Öncü Gençlik Merkez Yürütme Kurulu tarafından Öncü Gençlik İl Başkanlıklarına gönderilen 10 maddelik genelge ile biyolojik virüsle birlikte ideolojik virüsle de mücadele başlatıldı.

Öncü Gençlik, Genel Merkezden başlayarak tüm üyeleriyle birlikte “Evde Kal” çağrısına uyarak evlerini çalışma ortamına çevirdi. Öncü Gençlik üyeleri sabahları erkenden uyanıp evde sporunu yaparak güne başlıyor.

Kahvaltını ardından günlük çalışmalarına başlayan gençler, toplantılarını da internet üzerinden görüntülü bağlantıyla yapıyor. Koronavirüsle mücadele gençleri mücadeleden koparmıyor, evde rutin çalışma sistemini sürdürüyorlar.

Vatandaşlara sosyal medya üzerinden 136 kitap, 33 film ve dizi önerisi yapan gençler, evde kalınan süreyi yararlı hale getirmek için çalışma dışındaki vakitlerini okuma ve izlemeyle geçiriyor.

Öncü Gençlik Genel Başkan Vekili Yadigar Özen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla “Evde Kal” çağrısı yaptı:

“Türk milletinin kültürü, vericiliği, dayanışması, sevgisi; virüse karşı en önemli savunma kalkanımız olacak. Hep birlikte bu virüsü yeneceğiz. Şimdi gece gündüz bizlerin sağlığı için görev başında olanlara vefamızı gösterme zamanı #EvdeKalTürkiye #SokağaÇıkmaTürkiye”

Öncü Gençlik MYK üyesi ve Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkanı Işıkgün Akfırat da “Evde Kal” çağrısını şöyle yaptı:

“Koronavirüse karşı topyekün savaş halindeyiz. Karagahta devletimiz, bilimin tedbirlerini uyguluyor. Ön cephede sağlık ordumuz, kahramanca savaşıyor. Zafere giden yolda en büyük görev bizim omuzlarımızda: Cephe gerisini sağlam tutmak için #SokağaÇıkmaTürkiye & #EvdeKalTürkiye!”

ulusal.com.tr

koronavirüs öncü gençlik evde kal