8 Mart'ta türküler kadınlar için söylendi

8 Mart'ta türküler kadınlar için söylendi. Türküleri söyleyenler de kadınlardı. Avcılar Belediyesi bünyesinde amatör olarak kurulan Binbir Çiçek Kadın Korosu, 10'uncu konserini kadınlar için verdi. Ayrıca Bakırköy Belediye Tiyatrosu sanatçıları da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için tiyatral gösteri yaptı

8 Mart'ta türküler kadınlar için söylendi

Amatör olarak yola çıktılar, Kadınlar gününde türkülerini kadınlar için söylediler.

Avcılar'da yaşayan kadınların oluşturduğu Kadının Türküsü- Binbir Çiçek Kadın Korosu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde konser verdi.

Avcılar Belediyesi bünyesinde, kadının sesini, sazını ve sözünü Avcılar'dan dünyaya duyurma hedefiyle yola çıkan koro, 10 ayrı türkü seslendirdi.

Kadına yönelik şiddete ve cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek amacıyla verilen konsere Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de katıldı.

Binbir Çiçek Korosu konser dahilinde 10 türkü türkü söyledi.

Avcılar Belediyesi kadına yönelik şiddete karşı etkinliklerini sürdürecek. ‘Mor Bayrak’ projesi kapsamında 28 Mart’ta Uluslararası kadın zirvesi toplanacak.

Bakırköy'de kadına yönelik şiddet tiyatro gösterisiyle anlatıldı. Tiyatro sanatçıları beyaz elbiselerini giydi, kirlenmiş dünyayı temsil eden çöp yığının içine yattı. Kadınlara el uzatan ise ağlayan erkekler oldu.

8 Mart'ta türküler kadınlar için söylendi paylaşan: ulusalkanal