Öncü Gençlik 'Parti Okulları' başlıyor

Vatan Partisi Öncü Gençlik, 15, 16, 22 Şubat tarihlerinde, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in de katılımıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapacağı Parti Okullarını duyurdu.

Öncü Gençlik 'Parti Okulları' başlıyor

Geçtiğimiz günlerde “Tecrübenin Işığında Genç Aydınlıkçılar” kitabını tanıtan Vatan Partisi Öncü Gençlik, gelecekte Türkiye’yi yönetecek kadroları bilimsel olarak eğitmek, bilgi ve tecrübeyle donatmak amacıyla 15, 16, 22 Şubat tarihlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir’de Parti Okulları düzenliyor. Birbirinden önemli konuşmacıların katılacağı Parti Okullarına, çeşitli üniversitelerden bölgesel katılımlar sağlanacak.

Yarım Asırlık Tecrübe Parti Okullarında

İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılacak Parti Okullarının katılımcıları da belli oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı Serhan Bolluk, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Koç, Genel Sekreter Utku Reyhan, MYK Üyesi ve Kültür Sanat Bürosu Başkanı Çağdaş Cengiz, Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Üyesi Atakan Hatipoğlu, Öncü Gençlik Genel Başkanvekili Yadigar Özen tarihten siyasete, sanattan felsefeye yapılacak eğitimlerde gençlerle buluşacak.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise, “Milli Hükümet için Tarihi Fırsat” konusuyla İstanbul ve Ankara’daki eğitimlere katılacak.

Parti Okullarında ayrıca Kemalist Devrim'in Felsefesi ve Kaynakları, Devrimci Felsefe ve Yaşam, Sanat ve Toplumsal Mücadele başlıklı eğitimlerde gençler, bilgi ve tecrübeyle donanacak.

‘Türkiye’yi Yönetmeye Hazırlanıyoruz’

Öncü Gençlik Genel Başkanvekili Yadigar Özen, tüm gençleri düzenleyecekleri Parti Okullarına davet etti. Yadigar Özen, “Geleceğin insanının manevi-kültürel değerlerinin daha bugünden gelişmesine katkıda bulunmak, Vatan Savaşımıza ve Üretim Devrimimize önderlik edecek kadroları bilimsel olarak eğitmek için geleneksel Parti okullarımızı düzenliyoruz. Bu okulda, Türk gençliği bütün olanaklarıyla Türkiye'yi yönetmeye hazırlanıyor. Parti Okullarımıza ülkemiz için sorumluluk duyan bütün genç arkadaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.

Detaylı bilgi için iletişim:

0 507 980 43 58

izmir istanbul ankara vatan partisi Doğu Perinçek öncü gençlik